--> Мокрі носики та вірні друзі: як у луцькому «Промені» шукали родини для собак* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Мокрі носики та вірні друзі: як у луцькому «Промені» шукали родини для собак*

1
5
Мокрі носики та вірні друзі: як у луцькому «Промені» шукали родини для собак*
У неділю, 19 травня, сотні лучан зібралися на площі поблизу розважального центру «Промінь».

Хтось гуляв з малечею та розважався з аніматорами «Смугастого носорогу», хтось займався хенд-мейд виробами, а хтось знайшов для себе вірного друга.

Перший фестиваль #мокріносики, який організували КП «Ласка» та РЦ «Промінь», допоміг одинадцяти песикам знайти прихисток та сім’ю.

Сміливо зазначимо, що захід пройшов на високому рівні. По всій площі були розміщенні розваги на будь-який смак та вподобання. Для новачків та бувалих любителів тварин, створили лекційну локацію, аби ще краще дізнатися про правильний догляд за твариною, чому обов’язкове вакцинування, огляд у ветеринара та чіпування. У зоні «запитай у ветеринара» кожен міг безкоштовно проконсультуватися.


Як розповідала напередодні організаторка фестивалю Анна Курнєєва, головна мета заходу не «спихнути» тварину, а знайти господарів та показати лучанам, що безпородні собаки нічим не гірші породистих псів.

Дуже важливою локацією був #мішокдобра. Кожен охочий зміг зробити вклад у допомогу організаціям, які займаються пошуком родин для безпритульних тваринок. За внесок дарували наліпку, як символ доброго вчинку.


За словами директорки КП «Ласка» Наталії Рудь, до родин песиків придивлялися дуже пильно. З ними склали договір, також через три місяці сім’я повинна відзвітуватися про стан собачки та її місце перебування. Новоспеченим «сім’ям» також вручили смачні презенти.
Додамо, що усі двадцять собак дуже добрі та ласкаві. Тваринки вакциновані, стерилізовані та чіповані.

Організатори запевняють, що це точно не останні #мокріносики у Луцьку. Вони постараються аби кожен носик знайшов свій люблячий дім.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кльово, що нарешті почали піднімати це питання і не просто десь там у Фейсбуках, а прийшли до людей, почали з ними розмовляти. Вірю, що люди зможуть змінити своє ставлення до безпритульних тваринок і кожна з них знайде свій лагідний домік)) Хай щастить всім!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні