У «Промені» святкуватимуть День тата*

0
-4
У «Промені» святкуватимуть День тата*
15 вересня на площі РЦ «Промінь» до Дня тата пройде «ТатоFest» – фестиваль супертат за підтримки Міжнародного центра батьківства Волині.

«Ми вирішили організувати фестиваль не лише для розваг та атмосферного проведення часу, а для того, щоб зміцнити стосунки в сім’ї, а особливо між дитиною та батьком. Ми звикли до того, що тато утримує сім’ю, а мама виховує дітей, але для виховання дитини дуже важливі обоє.

Статистика показує, що частина татусів піклуються про свою дитину матеріально і вважають це головним. Але при цьому не знає про неї, здавалося б, простих речей і того, що відбувається у неї всередині.

А у підростаючому віці дитині важлива в першу чергу увага. Тому наш фестиваль буде зосереджений на зближенні та більшого прояву уваги до власних дітей. Буде багато любові, тепла та спільних сімейних розваг» – діляться організатори.

Вхід на фестиваль вільний, а всі розваги будуть безплатними.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні