На заході України нетверезі працівники ТЦК затримали волонтера

13
На заході України нетверезі працівники ТЦК затримали волонтера
26 квітня, у Мережі поширили відео, в описі під яким стверджували, що у Львівській області, неподалік кордону з Польщею, працівники ТЦК зупинили автівку волонтера ГО «Порятунок тварин Харків». Він повертався з Польщі, куди відвозив безпритульних собак з прикордоння Харківщини. Надалі представники «військкому» силою забрали його до приміщення.

Про це пише Варта1.

«Зараз він закритий, телефон відібрали. Йому вже допомогли «пройти» ВЛК. Завтра відправляють у військову частину», - зазначили у дописі.

Натомість в Львівському обласному ТЦК та СП вже відреагували на інцидент.

«Інформуємо, що 26 квітня близько 04:00 представники першого відділу Яворівського РТЦК та СП у рамках взаємодії з ДСПУ КПП «ШЕГИНІ» доставили у вищезгаданий ТЦК військовозобов’язаного громадянина. Даний громадянин пройшов медичне обстеження Мостиською територіальною позаштатною військово-лікарською комісією при Яворівському РТЦК та СП, за результатами якої був визнаний придатним до військової служби», - йдеться у повідомленні.

Там зазначили, що дві громадянки, які супроводжували військовозобов’язаного систематично вступали в суперечку й провокували військовослужбовців на конфлікт. Таким чином перешкоджали військовослужбовцям у виконанні їхніх службових обов’язків.

«Поведінку військовослужбовців засуджуємо. Проводиться службова перевірка, обставини з’ясовуються», - доповнили у ТЦК.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що, на волонтерів військовий обов'язок не розповсюджується?
Відповісти
Щось в останній час всіх волонтерів гребують, волонтери ти хто буде?
Відповісти
Ніхто внас на волонтерці вже жінки буси грузять бо нема маже мужиків а ті шо є то каліки. А чого бо ти грузиш бус помагаєш а за 100 метрів грузять тебе в бус і бішість сказала що нах мені такі ризики, простіше сидіти дома і не підставлятись.
Відповісти
А конституція та закони України
на співробітників тцк не повинні
розповсюджуватися?
Відповісти
Піздец ти ітак країні помагаєш то ще тебе як тварину пакувати? То може давайте ми всі забєм х... І сядим дома нащо волонтери ти підставляти себе легше закритись в дома і все спокій.
Відповісти
Тцк уповноважене зупиняти транспорт і чіплятися до людей?
Відповісти
Тцк уповноважене зупиняти транспорт і чіплятися до людей?
Відповісти
Придумав собі волонтерство , навіщо повертався ?
Відповісти
Всмислі придумав? А що мав як щур втікти повертався бо справжній волонтер а не схвалив і пака от така дяка волонтерам.
Відповісти
А що записався волонтером і вже вільний від обов'язку захищати свою державу
Відповісти
так ідемо в громади і партизанами на своїй Галичині
Відповісти
В цій державі ніхто людям вдячний не буде ви виключно ресурс для тих чинуш та службовців броньованих, які жирують за ваш рахунок перебуваючи під присягою і саме вони обіцяли вас захищати та гарантувати ваші права, в реаліях вони хочуть щоб крім того, що ви їх утримуєте, щоб ви їх ще захищали, тому вас видоять як худобу, а потім відправлять на забій.
Відповісти
От мені цікаво, п'яні ТЦКашники затримали волонтера!
А чому на п'яних ТЦКашників не зреагували поліціянти які завжди з ними ходять? Це що, зараз така норма бути п'яним при виконанні своїх обов'язків??? Ауу, поліція! Виконуйте свої посадові обов'язки!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні