Ексклюзивне пиво та видовищна гра: у Луцьку запланували грандіозні розваги

0
2
Ексклюзивне пиво та видовищна гра: у Луцьку запланували грандіозні розваги
У Луцьку в ресторані «Patio di Fiori» відбудеться пивний фестиваль, а в спорткомплексі «Олімпія» – міжнародний тенісний турнір.

«Уже більше двох століть наприкінці вересня любителі хмільного напою з’їжджається з усього світу до німецького Мюнхена – на неймовірну пивну гулянку, що має назву «Октоберфест». Цього року лучани матимуть змогу посмакувати холодними пінними напоями від кращих броварень світу, не виїжджаючи за межі рідного міста!» – кажуть в адміністрації ресторану.


Протягом цієї п’ятниці та вихідних, 16-18 вересня, одночасно із «Октоберфестом» у Луцьку відбудеться «BeerFest» від ресторану «Patio di Fiori». Організатори обіцяють свіже та ексклюзивне пиво у доповненні із традиційними пивними смаколиками – баварськими ковбасками та снеками.


Тим часом, на території спортивно-оздоровчого комплексу «Олімпія» відбудеться не менш помітне дійство. Любителі великого тенісу змагатимуться за Кубок Колібріса і головний приз – 25 тисяч гривень. Міжнародний аматорський турнір збере гравців та вболівальників не лише з України. Змагатимуться тенісисти парами, вікова категорія: сумарний вік обох спортсменів – 75+.

Довідково. Детальнішу інформацію про участь у тенісному турнірі та пивному фестивалі можна отримати за телефоном +38 068 096 76 67.
Теги: фестиваль
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні