До кордонів української області росіяни перекинули чеченські батальйони

0
До кордонів української області росіяни перекинули чеченські батальйони
Росія перекинула до кордону із Сумською областю України близько чотирьох батальйонів чеченців. Наразі вони перебувають на відстані 150-200 км до кордону із Сумщиною.

Про це в ефірі Новини.LIVE розповів командир 3-ї роти 8-го добровольчого формування територіальної громади Володимир Біцак, пише ТСН.

Військовий заспокоїв людей і наголосив – ЗСУ готові до будь-якого сценарію.

"Заспокою мешканців міста Суми. Збройні сили на місці, добровольчі формування на місці, натреновані, чекають на цих лайнометів. Є попередня інформація, що на відстань 150-200 км прибуло чотири батальйони чеченців. Ми всі знаємо за два попередні роки війни, що вони вміють воювати тільки з телефонами. Тому я вважаю, що хочуть "попонтуватися" – під'їхати до кордону, зробити якусь фотографію, максимум - захід ДРГ. Така ситуація на даний час на Сумщині", - зазначив Володимир Біцак.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні