--> Екофестиваль у Луцьку. Як проходить святкування. ФОТОРЕПОРТАЖ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Екофестиваль у Луцьку. Як проходить святкування. ФОТОРЕПОРТАЖ

0
-4
Екофестиваль у Луцьку. Як проходить святкування. ФОТОРЕПОРТАЖ
На площі РЦ «Промінь» до річниці комплексу проходить екофестиваль #ecostrumfest. На фестивалі дуже багато різноманітних локацій, як для дорослих, так і для дітей.

Директор комплексу Дмитро Грелюк привітав лучан зі святом: «В першу чергу хочу привітати усіх Лучан з Днем Незалежності, та побажати усім мирного неба над головою. Сьогодні у нас День Народження, і ми з радістю вітаємо усіх гостей, цікавим та незвичним, але дуже актуальним фестом, який включає в себе безліч цікавих та веселих розваг. Тому запрошуємо завітати до нас, і розділити святкування!»


Протягом дня тривають: лекції на екологічну тему, екоярмарок, арттерапія, розваги у дитячій зоні, виставка велозони, перформанси та художні інсталяції.

Так в 13:00 розпочалась лекція на тему «Сморід у Луцьку. Причини. Як з цим боротися», яку провела Ініціативна група ЗаЧистеПовітряВолодимир Редкач, Ірина Новосад, Михайло Верпучинський, Володимир Окладний.

Наступною була лекція «Свідоме виховання майбутнього покоління», яку провів засновник всеукраїнської мережі шкіл «Think global», Артур Кочарян.

О 16:00 Євгенія Жилінська розповіла про «Сортування», а о 17:00 лекція на тему «Zero waste, Прості звички, що змінюють світ», лекцію читає Анастасія Мартиненко.

Окрім того, на фестивалі представлені наступні локації:

Екоярмарок.
Понад 15 магазинів екотоварів.

Арттерапія, яка облаштована в імпровізованому садку від партнерів «Сад город». Всі арттерапевтичні практики на тему збереження планети та усвідомленого ставлення до навколишнього середовища, до людей, тварин, до дерев, річок і океанів, до всієї екосистеми.
Облаштована зона зі стародавніми українськими та європейськими музичними інструментами.


Відпочинкова зона для дітей.
Тематичні інтерактиви, анімаційні програми, творчі майстер класи, фейсарт, глітерні тату, мехенді. А з 17:00 до 18:00 на дітей чекає святкова дискотека.


Відпочинкова зона для дорослих з арттерапію.


Виставкова зона екологічних видів транспорту та енергозабезпечення. На площі можна обрати собі крутезний велосипед, навіть з електромотором! Розгледіти електрокар! А ще велосипеди можна придбати, сьогодні діють знижки.


На площі проходять різноманітні художні перфоманси.

Творчість:
Під вечір, біля фонтанів викликатимуть мурашки атмосферне інструментальне тріо «Encore»! Флейта, гітара, кахон – добавлять доброти навколо.

На святкуванні стрітарт художник, малює важливий заклик.

Розважає гостей діджей, який не дає засумувати гостям фестивалю.

А закінчиться фестиваль виступом гурту з 19:30 до 21:00.

Ви ще досі не приєднались до свята? Тоді поспішайте на #ecostrumfest!

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні