На заході України чоловік не з'явився до ТЦК, бо йому було зле через алкоголь

0
На заході України  чоловік не з'явився до ТЦК, бо йому було зле через алкоголь
Красилівський районний суд виніс вироку чоловіку, який не з'явився до ТЦК після отримання бойової повістки через те, що йому було зле.

Про це йдеться у вироку, передає "Еспресо.Захід".

Що відомо про ухилянта
Так, згідно з матеріалами справи, йдеться про уродженця села Терешки Красилівського району. Чоловік - неодружений і тимчасово безробітній. 5 липня 2023 року житель Хмельниччини мав з'явитися до ТЦК для проходження військової служби у зв`язку із призовом за мобілізацією. Однак він не прийшов, хоч і не мав поважних причин.

У суді військовозобов'язаний пояснив, що напередодні дня явки до ТЦК та СП "він напився, а наступного дня йому було зле". Тому чоловік не з'явився за викликом і не поінформував про це представника ТЦК.

Чоловік розкаявся
Українець свою вину визнав, розкаявся і заявив, що готовий служити та захищати країну. Відтак суд визнав його винним в ухиленні від призову і призначив покарання у вигляді 3 років позбавлення волі, замінивши його іспитовим строком тривалістю 1 рік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні