На Волинь «на щиті» привезли тіла трьох загиблих Героїв

0
На Волинь «на щиті» привезли тіла трьох загиблих Героїв
У понеділок, 29 квітня, Камінь-Каширська громада на Волині зустріли двох Героїв, полеглих за Україну.

Про це повідомили у громаді.

Востаннє на рідну землю цього дня повернулися Михайло Мельницький та Тарас Миронов.

«Спочити вічним сном на Батьківщину повертаються наші Захисники. Сьогодні, орієнтовно о 10 годині скорботний кортеж із бійцями прибуде до Ковеля.

Просимо зустріти воїнів з квітами, прапорами, живим коридором Слави, на колінах. Молоді солдати віддали життя заради миру і Перемоги України», - йдеться у дописі.

Маршрут руху: с.Підцир'я—вул.Ковельська—центр міста—вул.Магдебурського права—вул.Комарова—с.Гута Камінська—с.Полиці—с.Малі Голоби–с.Гута-Боровенська–с.Оленине.

Деталі руху скорботного кортежу та час будемо інформувати додатково.

Нагадаємо, Життя Михайла Мельницького трагічно обірвалося в Донецькій області 26 квітня 2024 року. На Донеччині загинув і Миронов Тарас Костянтинович. Життя бійця обірвалося під час виконання бойового завдання із захисту України 28 квітня 2024 року в Донецькій області.



У понеділок, 29 квітня, орієнтовно о 13:00 біля блокпосту біля заправок в Локачах просять зустріли траурний кортеж з тілом полеглого Героя Леоніда Ковальчука.

Про це повідомив у фейсбуці Тарас Хомяк.

«Прибуття кортежу з тілом Героя та Захисника Ковальчука Леоніда очікуємо сьогодні, орієнтовно о 13.00 год. до блокпоста біля заправок. Потім процесія пішою ходою пройде через селище Локачі по вулиці Миру - вулиці Героїв Майдану. Опісля кортеж відправиться в село Цевеличі до будинку, де проживав Воїн. Закликаємо жителів громади вийти та віддати останню шану Герою по маршруту слідування кортежу. Вічна пам'ять та вічна слава!», - йдеться у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні