Військовий «Азову» спрогнозував, коли закінчиться війна в Україні

0
Військовий «Азову» спрогнозував, коли закінчиться війна в Україні
Розв'язана Росією війна проти України затягнеться надовго. Наступному поколінню українців теж доведеться воювати. Потрібно готуватися.

Про це заявив боєць 12-ї бригади Національної гвардії Азов з позивним Ніко в інтерв'ю ТСН.

Він розповів про те, що епоха воєн уже почалася, і українцям доведеться воювати дуже довго. У "планах" РФ - країни Європи, а український народ тримається завдяки силі та мотивації.

«Ми і будемо продовжувати боротися. Якщо цей конфлікт трохи заморозять, це все ненадовго. Вони знову ж таки наберуться сили, озброєння і будуть знову вторгнення. Ми всі чуємо, які в них плани: Польща, Німеччина, Франція. Вони через нас пройти не можуть. І то ми дивом тримаємося, тому що більшість вмотивована в цьому і в більшості ще є сили. Я думаю, що це все ще надовго затягнеться, ця війна», - вважає військовий.

На думку бійця, українцям слід розуміти, що наступне покоління теж буде змушене воювати.

«І треба готуватися, як тільки є час, потрібно готуватися до всього цього. Треба підвищити рівень тактичної медицини, тактики вогневої підготовки», - наголосив Ніко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні