Юрій Погуляйко передав військовому ліцею і шацьким школярам 2 автобуси

1
0
Юрій Погуляйко передав військовому ліцею і шацьким школярам 2 автобуси
За ініціативи голови Волинської обласної військової адміністрації Юрія Погуляйка для перевезення школярів передали 2 новенькі автобуси Scania. Сучасні, комфортабельні і багатомісні. Вартість автобусів становить близько 400 тисяч євро. Один з автобусів передали Волинському обласному ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної сотні.

Про це повідомляє Insider media.

Другий автобус Scania – попрямує у Шацьку територіальну громаду, де буде перевозити учнів місцевих шкіл до навчальних закладів. Голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко оглянув автобуси та особисто передав ключі.

Директор військового ліцею Павло Боснюк зауважив, що завдяки підтримці Волинської обласної військової адміністрації, за останні 2 роки в навчальному закладі відбулось багато змін.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не передав, а був присутній при передачі і пропіарився
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні