Астролог розповів, що буде з путіним у найближчий час

3
Астролог розповів, що буде з путіним у найближчий час
Президента Росії Володимира Путіна очікують непрості часи.

Про це повідомив астролог Алакх Ніранджан, пише ТСН.

"Все буде повільно, все буде тяжко. Меркурій забезпечить відсутність грошей, тобто доходи від податків будуть ззовні доходів, прибутку не буде. Ця людина не досягне мети. Є один секрет невеликий, тому що, якщо ми подивимося на періоди, коли і що відбувається, виходить, що в найближчі місяці є висока ймовірність, що він припинить своє керівництво. Я сам був здивований, тому що немає жодних передумов, все складається. Але тим часом найближчі три місяці він висітиме на межі.

Загалом, якщо говорити дуже серйозно, то це дуже сильна карта реалізованої людини, сильного президента, у якого просто все погано йде - важко, повільно, і має два моменти хороші для того, щоб піти. У найближчі три місяці - це перший момент, і другий момент починається лише від травня 2030 року", - сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То зі слів отого ''пророка'' *уйло ще протягне аж до 2030 року! Він хоч сам вірить в таке??? Краще б той астролог пасіку завів-більше було б користі.
Відповісти
Ще 5 років назад розказували що копита протягнє
Відповісти
При чому тут Ленін, Сталін, Путін.... це Усе Московська колоніальна імперія тюрма народів росіяни це комахи таракани а не нація
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні