З третього поверху військового ліцею вистрибнув восьмикласник

0
З третього поверху військового ліцею вистрибнув восьмикласник
У неділю, 28 квітня, з вікна третього поверху військового ліцею імені Героїв Крут у Львові вистрибнув 14-річний ліцеїст. Хлопець з травмами перебуває в лікарні.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

Інцидент трапився у неділю близько 11:00. Ліцеїст випав з вікна третього поверху. Хлопця госпіталізували до лікарні. Поліцейські розслідують обставини події та вирішують питання правової кваліфікації. За інформацією ZAXID.NET, ліцеїст родом із Запоріжжя, навчається у восьмому класі ліцею.

Начальник військового ліцею Юрій Гусар розповів, що керівництво навчального закладу також з’ясовує обставини трагічного випадку. «За попередньою інформацією, причиною став конфлікт з батьками. Триває досудове розслідування», – сказав Юрій Гусар ZAXID.NET. Відомо, що батьки хлопця проживають у Туреччині.

За даними керівника ліцею, життю хлопця загрози немає. «Його стан середньо-важкий. Сподіваємось, що все буде добре», – зазначив начальник ліцею.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні