--> Як у «Промені» святкуватимуть День тата* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як у «Промені» святкуватимуть День тата*

0
0
Як у «Промені» святкуватимуть День тата*
15 вересня на площі РЦ «Промінь» до Дня тата пройде «ТатоFest» – фестиваль супертат за підтримки Міжнародного центра батьківства Волині.

Однією з найяскравіших зон «ТатоFest» буде – «Super Тато». Де учасники (татусі) будуть перетягувати автомобіль. Цей конкурс викликає величезний фурор у дітей та дружин, адже не щодня побачиш, як твій тато тягне машину.

Також на фестивалі буде розміщена одна дуже важлива зона – «Крута розмова». Цього разу вона буде у 2-х форматах: розмова тата з дитиною та розмова чоловіка з дружиною. Механіка проста, але дуже результативна. Учасники сідають один навпроти одного та задають питання з листочка. Дуже прості та банальні питання, які ми, чомусь, в буденному житі ніколи не задаємо один одному. Така розмова допоможе краще пізнати один одного та скріпити відносини.

Окрім того, на фестивалі на гостей чекатиме дитяча зона від ДРК «Смугастий носоріг» з: святковою фотозоною, сімейними розвагами від Долини Смугастого, творчі майстер-класи, багато цікавих сюрпризів та подарунків.

Також тут будуть футбольні розваги від «Клубу Лева» для батька та дитини. Можна буде пограти міні-гольф. І отримати багато смачних та корисних подарунків від книгарні «Руніка», «Ідна» та сертифікати на розваги в РЦ «Промінь».

Вхід на фестиваль вільний.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні