Відома українська співачка за тиждень до «Євробачення-2024» втратила голос

0
Відома українська співачка за тиждень до «Євробачення-2024» втратила голос
Українська виконавиця alyona alyona, яка цьогоріч у дуеті з Jerry Heil представлятиме Україну на "Євробаченні-2024", зізналась, що просто перед самим конкурсом у неї стався конфуз.

Про це пише ТСН.

Так, артистки вже прибули до шведського міста Мальме та відіграли першу репетицію. Утім, перед прогоном номера з alyona alyona стався конфуз. Виконавиця в Instagram пожалілася, що втратила свій голос. Зокрема, стрес та довга дорога відобразилися на стані артистки. Голос alyona alyona охрип.

"Я захрипла. Чи вірите ви в психосоматику? У те, що на нервовому підґрунті організм може щось робити таке, чого дуже сильно ви боїтеся, щоб він це робив?" – поділилася з прихильниками виконавиця.



Попри проблеми з голосом, alyona alyona разом із Jerry Heil таки відіграла першу репетицію свого конкурсного номера на "Євробачення-2024". Виконавиці вже навіть поділилися першими фото, де можна розгледіти їхні образи.

Зазначимо, "Євробачення-2024" відбудеться вже за тиждень. alyona alyona та Jerry Heil 7 травня змагатимуться за вихід до грандіозного фіналу конкурсу. Чи вдасться співачкам підкорити серця єврофанів піснею "Teresa & Maria"?
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні