Чому росія не наважиться на війну з НАТО

1
Чому росія не наважиться на війну з НАТО
У Росії наразі немає ресурсів для ескалації з країнами НАТО, вважає військово-політичний оглядач Олександр Коваленко.

Про це він сказав в інтерв'ю Главреду.

Експерт припустив, що можливе рішення Франції про відправлення західних військ можуть підтримати країни Балтії та Східної Європи. Хоча наразі загрози для війни РФ із НАТО немає.

"Зараз у Росії немає ресурсів для ескалації. Причому як людських, так і механізованих. Після інавгурації Путіна Кремль може оголосити мобілізацію, але вона буде спрямована на поповнення російських військ після втрат і посилення можливості наступу в Україні саме живою силою, а не механізованою компонентою", - пояснив Коваленко.

На думку Коваленка, Росія не наважиться почати бойові дії проти Північноатлантичного альянсу, якщо Європа відкрито вступить у війну в Україні.

"Захід у такій ситуацій отримав би додаткові можливості для запуску 5-ї статті колективної безпеки. Росія розуміє, що ескалація стане для неї кінцем", - додав експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вона з Україною обісралася, яке НАТО?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні