У Німеччині розповіли, чи можливий Мінськ-3

0
У Німеччині розповіли, чи можливий Мінськ-3
Посол Німеччини в Україні Мартін Єґер наголосив, що ця війна ведеться за те, аби відновити територіальну цілісність України, включно з Кримом, і лише Україна може вирішувати, коли стануть можливими переговори з Росією і яке рішення можливе.

Про це він сказав в ексклюзивному інтерв'ю "1+1" телеведучій Марічці Падалко, пише ТСН.

"Ми не будемо давати Україні якісь вказівки. Якщо будуть якісь перемовини, ми будемо стояти на боці України. Не буде жодного "Мінська-3". Німеччина дуже сильно підтримує формулу миру президента Зеленського. Ми вважаємо це за належний підхід, щоб закінчити цю війну. Ми не лише з самого початку брали участь в цьому. Крім того, ми будемо учасниками саміту миру у Швейцарії на високому рівні. Тобто ми на вашому боці і будемо разом з Україною і підтримувати таке рішення після завершення війни", - зазначив посол.

Мартін Єґер наголосив, що дуже важливо, щоб Україна мала впевненість, що вона зможе жити в безпеці від Росії. Ця упевненість безпеки від Росії дуже важлива, і саме за це Німеччина має виступати.

"Я думаю, що для "Мінська-3" немає жодного шансу. Я зовсім не бачу, як це могло би функціонувати. Таке продовження цього старого підходу я не уявляю ніяк!", - резюмував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні