На заході України п'яний водій влетів у дві вантажівки: є загиблі

0
На заході України п'яний водій влетів у дві вантажівки: є загиблі
Смертельна аварія сталася опівночі 9 травня поблизу Чинадієва у Мукачівському районі. П’яний водій Škoda зіткнувся з двома вантажівками. Від отриманих травм його 44-річний пасажир загинув на місці.

Про це повідомили у поліції Закарпатської області.

За кермом Škoda був 39-річний мешканець села Пасіка. Він виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся одразу з двома вантажівками Volvo, після чого легковий автомобіль відкинуло у кювет.

«Від отриманих травм 44-річний пасажир Škoda загинув на місці події. Водія легковика освідували – у його крові виявили 1,3 проміле алкоголю, що майже у 7 разів перевищує допустиму норму. Окрім цього, з’ясувалося, що водій керував автомобілем, будучи позбавленим права керування за рішенням суду», – інформують у поліції.

Водії вантажівок були тверезі. Водія Škoda затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами у стані сп’яніння, що призвели до смерті потерпілого, йому загрожує до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні