Як у Луцьку пенсіонери вимагали відставку Порошенка. ВІДЕО

20
4
Як у Луцьку пенсіонери вимагали відставку Порошенка. ВІДЕО
У Луцьку на Театральному майдані відбулася акція протесту за імпічмент Петра Порошенка.

Мітингарі закликали відставки саме Порошенка, а не розпуску Верховної Ради, - йдеться у сюжеті "12 каналу".



Щодо присутніх, то це – переважно люди старшого віку. Молодь захід не зацікавив. На запитання: “За кого ви голосували на минулих президентських виборах” – відповіді були різні. Ніхто не хотів зізнатися, що підтримував нині діючого гаранта.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку - акція протесту за відставку Порошенка

На акції протесту говорили про відставку Порошенка, а закінчили засудженням екстрадиції Михеіла Саакашвілі. Організатори заходу закликали долучитися різні політичні сили, проте без прапорів партій. Цю вимогу було виконано. Над майданом майоріли лише жовто-блакитні та червоно-чорні стяги.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодь цікавлять не проплачені грузином мітинги, а можливості і бажання жити краще! Пенсіонери однозначно мають жити краще, але на жаль вони сумують за совком! Дякуючи Порошкнку маємо безвіз і тільки ліниві і алкота плачеться що погано жити!
Відповісти
Молодь вже поклала голови за краще майбутнє порошенкове. Тепер вийшли пенсіонер... Треба було йти на банкову з сокирами
Відповісти
Ти маєш без віз то може їздив на мальдіви лошара
Відповісти
На відміну від тебе нищеброд, я їздив! А ти крім мрії про бляху якусь доходягу нічого не маєш!
Відповісти
Ти мабуть і є алкаш. Мелеш як в гарячці. Для чого безвіз старим людям
Відповісти
Лікуй сказ і не псіхуй! І йди далі за подачки жити, ти ж крім своїх помий нічого не бачиш! Безвіз старим???не сміши, на митниці по років 60-70 з трусів цигарки виймають!
На те є діти і внуки щоб підтримувати старших
Відповісти
Не за грузина ми шини палили 3 роки тому!!!
Гасло було:Україна-це Європа! Молодь піднімає народ! Давайте наводити лад в домівках, у дворах, на роботах, не давайте хабарів, і все в нас буде!
Відповісти
Робіть європу в україні дурні. Їдете в європу мити сракі за долари а україну знищуєте. Жидяри
Відповісти
Шини палили як виявилось щоб змінити януковича на його копію.
Відповісти
Оце почитаєш і складається таке враження,що ми приречені.Безвіз,митниця,контрабанда,хабарі,ліниві,алкота,лошара...Сумно.А хто хоче спокою,порядку і щоб без потрясінь-то просимо до сусідів(росія,білорусь),там повна благодать.А нормальний народ за краще життя боротьбу веде постійно і в Європі також.
Відповісти
Одна людина яка свідомо мислить. Дійсно, хто не хоче добиватися європи в Україні, вимагати у влади того, що вони обіцяли ,жити по-новому, тобто покращити рівень життя, то нехай їде в Росію - там манна падає з неба і Путін кладе всім прямо в рот. Мову всі знають, хоча своєї мови не вчать.
Відповісти
Я здивована тим, що один українець віддає життя за свою землю, а інший радіє безвізу. А що таке безвіз? Працювати в чужій державі, в той час як свою олігархи обікрали і розкрадають дальше. Порошенко не виконав жодної обіцянки. То хіба можна йому вірити? Він робить з народу жебраків, а сам відпочиває на мальдівах. Хіба українцям такого президента треба? Включімо свідомість, Україна гине, а Порошенко заливається від сміху!!!!
Відповісти
Наркоша, йди лікуйся...
Відповісти
Сьогодні день вшанування пам'яті героїв небесної сотні...пройшло 4 роки...хтось покараний? Життя українців покращилось, як, як обіцяв Порошенко? То за що загинули молоді, перспективні люди????
Відповісти
Загинули, щоб Порошенко і його банда більшили свої статки, влізши на посади.
Відповісти
Впевнена що жоден коментатор не стояв на майдані, не був за кордоном і не зробив нічого для кращого життя! Диванні розумники, кому погано жити завжди є варіанти: шукати і добиватись кращого, або чемодан-вокзал-росія!
Чому Порошенко?Бо його ми вибрали!!!А кого???Може сраакашпілі краще? Навряд.
Відповісти
А причому тут Саакашвілі? Дивимось на те, що обіцяв Порошенко і що зробив. Довів народ до зубожіння. Правильно, живемо по-новому. Те що і обіцяв.
Відповісти
Чотири роки тому на майдані за кілька годин було вбито 53 людини. Хто покараний? Ніхто. Забрали життя молодих людей. Стали жити набагато гірше. Владі до цього діла немає . Вони добилися кращого життя. Бізнес в Росії процвітає, цукерки поодаються. Хто ж вбивав, якщо ніхто не покараний - попередня влада чи нинішня????? А люди вийшли, бо не можуть вижити за подачкі, які кідає Порошенко. Чим це закінчиться невідомо. Але жити по-новому, тобто в злиднях, ми не хочемо. І будемо добиватися кращого життя...
Ніхто
Відповісти
А як можна вижити при нинішній владі? Вона ж знищує нас. Різними способами.
Відповісти
Вимагати відставку це всерівно що просто балакати. Що дасть відставка? Їх треба всіх вивозити з України методом "Саакашвілі". Білет в один кінець... Тоді не буде корупції. Або скидати з скали
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні