«Цілковите лайно»: відома блогерка висловилася про українську музику

13
«Цілковите лайно»: відома блогерка висловилася про українську музику
Скандальна блогерка Анна Алхім, яка постійно наражає себе на хейт з боку прихильників, зробила чергову заяву щодо українських пісень. Крім того, інфлюенсерка висловила своє небажання вести соцмережі та розмовляти українською.

Про це пише УНІАН.

Анна Алхім зізналася, що не може слухати більшу частину української музики. За її словами, ці пісні нібито жахливі. Вона називає їх "повним шлаком". При цьому вона додала, що є композиції, які вона слухає, але таких меншість:

"Чесно, половина українських пісень – повний шлак, я не можу це слухати. Є українські пісні, які мені дійсно подобаються. Ну, а інша половина – цілковите лайно".

Ба більше, блогерка наголосила, що не планує переходити на українську мову. Алхім переконана, що використання державної мови у Instagram, зробить її не цікавою для глядачів, а також вона нібито втратить свою ідентичність. На додаток, Анна звинуватила ЗМІ, які, мовляв, постійно тиснуть на неї через мовне питання. За її словами, якби преса не надавала такого розголосу, то вона б спокійно розмовляла українською.

Водночас Алхім підкреслила, що кожен має право розмовляти тією мовою, яку сам обирає. Відтак блогерка вважає, що говорити російською, навіть у державних установах – нормально.

"Кожна людина, яка живе в Україні, вона має знати українську мову. Однак кожна людина має право розмовляти тією мовою, якою вона хоче. Якщо я хочу говорити російською, то ніхто це не може мені заборонити. Я не підтримую обов'язкову українську ні в медіа, ні в держустановах", – зазначила Анна Алхім.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-46

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому ця шльондра виїде в рашу і там дозволять спілкуватись якою захоче мовою.
Відповісти
розумово відстала людина, бо розмовляти українською не всім дано, особливо москалям, це треба мати хоть чуть-чуть сірої маси в голові, якої в неї нема і ніколи не буде
Відповісти
Ці лярви з накачаними губами і рештою вже дістали. Заробляють на соцмережах і для хайпу на все підуть. А в голові пустота. Ще й в цей час мають наглість так висловлюватися за музику чи мову. П.. дуй до свинособак на московію і там розмовляй і слухай своє любиме.
Відповісти
Так, російською ви можете розмовляти в приватному спілкуванні, нею можете спробувати розмовляти і у держустановах, але тільки зі стінами , люди там вас слухати не будуть. Ну, стіни теж непогані співбесідники, особливо для вас ...
Відповісти
Застрелься, кацапко!
Відповісти
Якщо б нашим людям більше мізків і відписатися від цієї г..ди
Відповісти
Схоже вона користується тим що дизлайк це теж лайк, так вона заробляє в ютубі
Відповісти
Дизлайк це теж лайк, тому вона провокує тим самим заробляючи в ютубі, треба ігнорити
Відповісти
Дизлайк це теж лайк, тому вона провокує тим самим заробляючи в ютубі, треба ігнорити
Відповісти
Дизлайк це теж лайк, тому вона провокує тим самим заробляючи в ютубі, треба ігнорити
Відповісти
Добрий день.
1 ти співаєш? Ноти знаєш? Що робиш? Маєш дітей? Коли відповідь буде так, то можеш говорити та висловлюватися !!!
Відповісти
Так пішло геть з України
Відповісти
Невже ми зобов'язані жити на одному гектарі з відвертою й нахабною україножеркою?
Скажіть, це порушує наші права?
Чим ми заслужили таку "ласку"?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні