--> У Луцьку - акція протесту за відставку Порошенка. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку - акція протесту за відставку Порошенка. ФОТО

87
1
У Луцьку - акція протесту за відставку Порошенка. ФОТО
Понад сотня лучан, здебільшого пенсійного віку, зібралася на Театральному майдані на акцію протесту.

Акція протесту пов’язана з невдоволенням сучасною ситуацією в Україні, зокрема з діями чинного президента Петра Порошенка щодо колишнього губернатора одеської області Міхеїла Саакашвілі, - пишуть Волинські новини.

На думку учасників акції, єдиний вихід задля порятунку країни - відставка Петра Порошенка та повернення в Україну Саакашвілі.

Тож після запального виступу присутні стали до черг до трьох палаток, де збирають підписи за імпічмент президента.

За акцією спостерігають працівники правоохоронних органів.

Станом на 13.30 люди, переважно старшого віку, досі залишають свої персональні дані та підписуються проти президента.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такого президента треба вигнати з України, бо він довів народ до зубожіння!!!
Відповісти
Януковіч з бандою обікрав країні ,довів до війни. Ліліпут Путлєр напав на країну та окупував .... а винен Порох?
Відповісти
Злочин Пороха в тому, що він наобіцявши народу золоті гори, насправді зберіг кланово-олігархічну систему влади і злочинними методами опирається її руйнуванню.
Відповісти
Путлєр розказав про злочини Пороха?
Відповісти
Посадити усю родину з конфіскацією сього майна. Зняли Януковича а старі
схеми лишилися.
Відповісти
А що краще повернути невдоволеним Януковича,чи може вже волайте:,,Палиця наш президент,,.?Невже не ясно ,вся ця каша заварена реваншистами,які прагнуть взяти владу щоб далі дерибанити Україну,Укропчик не виняток .А Саака...вже опозорив Україну ,незаконно потрапивши до неї,за чиї грошики всі ці ,,мітинги''?...
Відповісти
Як за чиї? Не чули? Кожна бабуся в Луцьку і околицях знає. Це все за ггоші Кугченка!
Відповісти
Палиця - наш (ВАШ) президент, іншого - не буде )))
Відповісти
Гроші Курченка відпрацьовуються пятою колоною.
Відповісти
Порошенко не винен. Просто він не виконав свою обіцянку, клятву - зупинити війну за дві неділ,продати "рошен', підняти рівень життя українців, а сам довів народ до зубожіння, сам подвоїв свої статки, викупив Мальдіви для відпочинку. Чим не патріот?
Відповісти
Відколи відпочинок на Мальдівах став злочином?... Путлєр напав - винен Порох, економіку розвалили Тимошенко-Януковіч.... знову винен Порох.....
Вбийте царя в голові і приберіть біля своєї хати самі.
P.S. Істерику навколо президента ініціює Кремль та пята колона..... Порох проводить нормальну політику і багато чого країна досягла.
Відповісти
Наші люди гірше кацапів, там хоч за свого путлєра горою, а в нас памороки вчепились за бандюгу-грузина! Хто б зараз не виступав проти Пороха- буде казати правильні слова! А в Пороха хтось спитав чи йому легко з такою країною! Це вимоги МВФ збільшити ціни на комуналку,аж ніяк не бажання президента!
Відповісти
Якби Порох-Вальцман зробив хоч би третину того, що зробив "бандюга-грузин" в Грузії, то заслуговував би дійсно поваги народу. Але Порох злодій і корупціонер. Тому зневага і ненависть до нього виводить людей на марші спротиву.
Відповісти
Якби Порох зі своїм кланом не крали і не множили корупцію на самому верху, а займалися реальними економічними реформами, то Україні не потрібні були б кредити МВФ. Це тобі, дурному боту, зрозуміло?
Відповісти

Сука наш президент як і Янукович. Скоро усе буде Рошен
Відповісти
Коли країна і народ в жалюгідному стані, то відпочинок президента на Мальдівах - це злочин. А ти, дідо, примітивний бот.
Відповісти
Порох мав у Лісовій пісні відпочивати? Станеш президентом-покажеш приклад.
Відповісти
Ти в душі раб, а в житті - проплачений бот.
Відповісти
Зібрати це стадо та видворити слідом за грузином саакашвілі
Відповісти
До рівня реформ в Грузії вам хохли ще 100 років іти. Не про Саакашвілі мова а живемо ми як свині і править нами барига Кабан
Відповісти
Ще історія покаже, хто розвів війну, хто більше вкрав. Хіба ми думали, що при таких обіцянках нинішньої влади будемо жебраками?
Відповісти
А хто запросив грузинів в Україну? Порошенко! А хто дав Саакашвілі громадянство України? Порошенко! А хто вигнав грузинів з України? Порошенко! А чому? Мішають йому дерибанити...
Відповісти
В день пам'яті загиблих треба було зібрати всіх гіперактивістів майдану, які через кров прийшли до влади, погрузити їх на камаз і скинути у прірву. Зробити очищення влади, бо шляхом імпічменту нічого не вийде. Виженемо в одні двері, а вони пруться другими...тільки в прізву, живими, щоб помучилися
Відповісти
В тебе що температура? Ти мелеш як в гарячій! Може це теж рука Кремля? Злочином стає відпочинок на мальдівах відтоді, відколи українці сидять голодні і холодні в окопах, помирають за Україну. А головокомандуючий відпочиває на мальдівах. Українці не мають гроші на хліб і ліки!!!
Відповісти
Працювати треба більше ,а не весь час жебрати. Хочуть високі зарплати за протирання штанів . В Україні тільки лінивий є бідним
Відповісти
Я суки, усе життя працював 48 років стажу і маю 1659 грн. пенсії. І як це вони Бариги базарні кооператори усі заводи поприватизовували за декілька років це абсурд.
Відповісти
Хто тобі не дає відпочивати на Мальдівах? Мені 24,дякувати Богу можливість є! А Грузин не знаєш за які гроші проплачує мітинги і живе роками в шикарних готелях? Путлєру вигідно проплачувати безлад в Україні от і знаходить шавок яких садити треба,не тільки гнати з країни!
Відповісти
Тебе треба кайструвати привсельодно і без анестезії, щоб ти не плодив собі подібних.
Відповісти
Стадо не знає за що грузина вигнали з Грузії! Зомбоящика передивились? Порох молодець,а війну почала росія і хай хоч якась країна заявить що зможе закінчити її за 2 тижні з кацапами! саакашвілі бандюга, зрадив Грузію як Яник нас!!!
Відповісти
Подивись скільки людей збирається в Грузії для підтримки Саакашвілі! І подумай скільки безоплатно прийдуть підтримати Януковича!
Відповісти
Порох не винний, винний народ, що такого самого януковича допустив до влади...
Відповісти
У нас на Волині свої такі ж самі гандони барижні
Відповісти
Порох ми за тебе, за порядок в країні, бо де є сварки в сім’ї- там ніколи нема толку! Вигнали яника- це плюс, але не було чинної влади/армії — забрали Крим і це мінус!
Відповісти
Темна маса. Пороху так важко, що його статки у воюючій державі збільшилися в рази. Звідки? Вас не цікавить? А народ збіднився, бо влада його обдерла, оліхархи, які при владі. Прополощіть мозги. А гроші, які з нас вираховують на армію, йдуть в загальний бюджет, щоб легше було красти. Просніться!
Відповісти
Хто тебе обдер? Ти сам себе обдер ліністю та заздрістю. Сьогодня прощена неділя, навчись прощати.... і твоє життя тільки в твоїх руках.
Відповісти
Ти щось не те пишеш . В кораблику ти зовсім інше говорив .
Відповісти
В тебе мабуть вдома 3 телевізора!
Свої б статки рахував! Може в Америці президент бідує? Може ще де?
Заробляти треба і головою думати а не на проплачені мітинги ходити!
Відповісти
Ще є такі люди, які підтримують нинішню олігархічну владу! Я в шоці! От того ми й бідні, що дурні!!!
Відповісти
ти хоч знаєш що таке олігарх? В Україні нема олігархів, совки плутають багатих людей і мріють про совкову уравніловку. Ти не українець ,а зависний совок, або ворог.
Відповісти
Дідо тут єдина людина зі здоровим глуздом! Решта зомбі, хочуть щоб з неба гроші летіли, тільки б збирали!
Відповісти
Дай боже тобі розуму...
Відповісти
А, як заставити владу, щось робити для власного народу? Колись один чоловік сказав: нас довели до того, що люди не хочуть захищати державу бо держава не українців! Заводи параходи і все інше в приватних руках багатіїв! То нехай вони воюють! Скоро землю продадуть то в простого люду взагалі не буде нічого! Порошенку не легко, але дурному зрозуміло, що навіть скачки курсу в пару гривень за тиждень це додаткові гроші в кармани порошенку і компанії
Відповісти
У ЄС та США всу у приватних руках багатіїв, і земля вільно продається. Це в північній Кореї все народне.
Відповісти
Дідо не старайся, стадо не зрозуміє...воно думаєш знає щось про Північну Корею? Якщо не знає хто той грузин що платить за годину масовки)))
Відповісти
Хто нічого не робить для народу, то каже, що йому важко, винні попередники. А звідки в себе стільки мільярдів?
Відповісти
Це дійсно "Ой"тобто перелякане. Тебе мати мабуть малим випадково кинула на підлогу, бо розуму геть немає.
Відповісти
Хто тобі винен що ти даун
Відповісти
А чим кращий Саакашвілі!!!
Злодій, якого розшукують в рідній країні. Як Янукович!!!
Хоче до влади як усі! Чому Україною має керувати грузин? В нас нема достойних?
Відповісти
А чому Україною має керувати єврей?
Відповісти
Це технологія,щоб відібрати голоси на виборах президента.Подумайте кому це добавить голосів....скоро будуть знову кричати:юля,юляґ?
Відповісти
Президент не повинен бідувати, але й народ не повинен бути такий бідний, якщо вони проживають в одній державі
Відповісти
Чому повинен керувати грузин, то ви спитайте у Порошенка. Він його запросив в Україну, хвалив його, дав громадянство України і призначив губернатором одеської області. Щось пішло не так, не так як планував президент
Відповісти
Якщо важко бути президентом то нехай йде у відставку і не мучить людей. Тримають війну, щоб було на що списувати. Самі збагачуються, ведуть бізнес в Росії. Це що вони з Путіним не домовляються! Це все бізнесінтереси. Шкода тільки тих, хто загинув і воює на фронті
Відповісти
московська церква підтягнулася
Відповісти
Мільярдер Порошенко, по сумісництву президент просить подачки в МВФ, щоб ще більше збагатитися.
А народ буде розплачуватися десятиліттями.
Відповісти
Похоже путлєр - це ти. Ще історія покаже, що Путлєр і порох це одне ціле.і нікого це не здивує.
Відповісти
Порох -нормальний президент. Карлик Путін та його пята колона, януковичі, тимашенки, гриценки, соболеви,семенчинки, коломойські, палиці, рабиновичі... бояться його, бо він став у горлі їм. Проплачують мітинги пенсіонерів та міських безпритульних. фінансують міжнародних банкротів-аферистів Саакашвілі....
Але нічого у них не вийде, українці добре знають хто є хто.
Відповісти
Небесна сотня загинула за краще майбутнє, яке тільки в Порошенка, Луценка і т.д.
Відповісти
Поки на фронті війна, "потвори, ряжені у патріотів, по всі сторони ефемерних барикад" руйнують державу. Про це написав народний депутат, керівник громадського руху "ДІЯ" Дмитро Ярош.
Відповісти
Ти хто насправді? Чого в тебе відморожені мозгі? В тебе всі погані, крім тебе і пороха. Гірше, як при Порошенко не було ніколи. Прикривається вимогами МВФ підняти ціни. А зробити реальні реформи слабо! А зарплату таку як в Європі? Українці возять продукти з Європи, бо тут захмарні ціни, люди не можуть вижити. Ти відморозок рошенівський
Відповісти
Низькоякісні продукти є шкідливими. Контрабандисти возять у трусах харчове сміття. Совки люблять дешевизну, то причому тут президент?
Менше російську пропаганду слухай та у російську церкву ходи.
Відповісти
Рошенівські пришмадовці це і є п'ята колона, тітушки, яким платять за акції проти власного народу. А люди які вийшли за імпічмент президента, це люди, які не можуть прожити на 1600 грн. Пенсії. Грошей навіть не вистачає на компослуги. А ви злодюги, крадете, не приклавши труда от і розпинаєтеся за олігарха пєтю.
Відповісти
Леська ,йди працюй і не стогни. На Кромбергу по 10 тисяч платять.
Відповісти
Ти або тормоз або ти не розумієш що ти пишеш ,що було до пороха як люди жили і як стало зараз . Люди загинули за ідею для кращого майбутнього . А бізнесмен і патріот порох на крові на цьому нажився і в тебе Паршивий язик повертається вказувати кому куди іти працювати і скільки кому платити . Обісранець ти недоделаний
Відповісти
Візьму на роботу Леську .
Відповісти
А ти, дідо, йди полишеш пєті дупу, наб'єш мітингувальників і станеш мільйонером
Відповісти
Той "дідо" мабуть сидить на шиї в мами пенсіонерки і ще не знає скільки коштує хліб, того й пише як в брєду. Нормальна людина такий брєд не несе. Якийсь туніядець.
Відповісти
Сам іди працюй, хоча взнаєш що це. Лузер
Відповісти
Ми думали, що гіршого президента, як Янукович не буде. Зек, тупий. Як виявилося, нам не так погано жилося. А при цьому сміхуюнчику, якому завжди весело, ми виживаємо.оліхарх обдер народ до нитки.
Відповісти
Чому ж радіє президент, що не продав він свій "Рошен"?
Розвів корупцію, війну і здав майдан...
Чи може весело йому,
Що він народ завів в пітьму?
Відповісти
Поляки кажуть «продажний хахол» ! Не дарма, країну за 200 грн грузину готові віддати!!! Дідо , дійсно наш народ зомбі. Хто має розум, тому президент не завада мати достойне життя! А він заробив на бізнесі і політиці статки, бо має дядько голову!
Відповісти
То му і не дивно що ти за 500 грн готова чи готовий рідну матір продати . В твоїй голові тільки гроші і багатство . В тебе немає ніякої ідеї , тільки гроші які тобі кинуть як собаці .
Відповісти
Не треба рахувати чужі кошти, коли своїх нема) йди на театральний кинуть 200 грн, шкода мозок не купиш) жабка то давить, от тобі й наш народ) хто розум має- має й гроші, а хто дурний, той бідний, і тільки заздрить і заглядає іншому в гаманець!
Відповісти
Пороха обрали за те щоб війна закінчились ,щоб люди не помирали .
Відповісти
На фоні тебе він має голову.
Відповісти
А на твоєму фоні, навіть равлик має голову))) не думай що я погано живу..ой не думай.... Явно краще тебе, перш за все бо маю здоровий глузд! А заздрість...доречі то є гріх, попустись)
Відповісти
Ти безмозгле теля, мабуть голе і босе, гониш понти, дурбецало
Відповісти
Ахаххх голо й босо в голові в тебе, аж вітер свище ) Буууу бу бу хтось має а я ні)))) змирись ніщеброд)
Відповісти
Як земля носить таких людей як ти . Ніщеброд ... Щоб когось образити потрібно щось досягнути, що ти зробило чи досягнуло. Крім того щого вишиванку одіти ?
Відповісти
То певно старі гаішники-пі*ари возмущаються порохом бо випер від кормушки, тепер на бляхах їздять рагулі!
Відповісти
Рагулі їздять на машинах гратах део за тишши доларів , а розумні на дешевих і хороших машинах. Між іншим при " поганому " президентові люди собі можуть дозволити мати хороші та недорогі машини
Відповісти
Дебілоіди...
Відповісти
І при чому тут Саакашвілі?Люди виходять на протест,бо жити так не можна.Олігархічно-кланова кліка завела країну в прірву,з якої вже вороття може і не бути,якщо народ не візьме владу в свої руки і не почне повномаштабний опір.Люди зневірені,втомлені,але на щастя виходять і гуртуються.Щоби щось писати,спершу потрібно піти і поспілкуватися.Країна потребує повної заміни системи управління і це факт.
Відповісти
Нам українцям всі винні. Блін, як зайдеш в кафе серед дня..йклмн..сісти не має де..глянеш ..ну прям всі платникі податків сидять....так вже бідно живемо..аяйяйййй.. Будуть вибори через рік, йдіть голосуйте. Не має чого країну в станні війни калашматити.
Відповісти
Зайти в ПортСіті в суботу і подивитись хто погано живе, напевно нема чим комуналку платити зато в ресторанах обідати є за що! Треба розумом заробляти і з розумом витрачати!!! А не розводити хаос і безпорядок в країні!!!
Відповісти
Скільки пропонуєте за цього пороха та за пончика з вінниці. Передноворічна знижка 25 процент.
Відповісти
пончик я тебе використаю фізично і твою тещу, адже ми сусіди
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні