В Білорусь намагалися перевезти 22 мішки сала

0
8
В Білорусь намагалися перевезти 22 мішки сала
У Рівненській області прикордонники завадили незаконному переміщенню 22 мішків сала до Білорусі.

Про це УНН повідомили у прес-службі ДПСУ.

Прикордонники виявили рух гужової повозки, завантаженої мішками, в бік державного рубежу. Помітивши охоронців кордону, погонич кинув коня з підводою у лісі та вдався до втечі, скориставшись темрявою.

Водночас інший прикордонний патруль виявив мікроавтобус, який на великій швидкості рухався від кордону. При спробі його зупинити, водій автомобіля не виконував вимоги правоохоронців та небезпечно маневруючи, підрізав прикордонників і створював аварійну ситуацію.

Згодом правопорушників затримали, ними виявились жителі прикордонного села Жадень Дубровицького району Рівненської області.

На місці виявлення правопорушення правоохоронці виявили 22 мішки з салом.

Триває пошук особи, що зникла з місця затримання. Стосовно водія та пасажира автомобіля складені протоколи про притягнення їх до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму та злісну непокору законній вимозі прикордонного наряду.

Крім цього, до районного відділу Нацполіції направлено повідомлення стосовно водія транспортного засобу про вчинення ним кримінального правопорушення за ст. 342 КК України "Опір представникові влади".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні