25 тисяч контрабандних медпрепаратів затримано на кордоні з Білоруссю. ФОТО

1
10
25 тисяч контрабандних медпрепаратів затримано на кордоні з Білоруссю. ФОТО
Співробітники Держприкордонслужби на кордоні з Республікою Білорусь виявили контрабандні товари, які порушники переправляли до України. Про можливу протиправну діяльність на ділянці відділу прикордонної служби «Світязь» дізналися оперативні співробітники Луцького загону.



Реалізовуючи інформацію, військовослужбовці відділу типу «С» Луцького загону та відділення «Грабове» на ділянці кордону неподалік від населеного пункту Кошари виявили чотирьох осіб, які з пакунками лісосмугою рухалися від кордону. Помітивши правоохоронців, чоловіки покинули свої ноші та вдалися до втечі, повідомили у пресслужбі Луцького прикордонного загону.




В залишених пакунках знаходилися тютюнові вироби та медичні препарати. Всього зловмисники намагалися незаконно перенести з Білорусі до України 2000 пачок цигарок білоруського виробництва, більше 17 тис. таблеток, понад 7 тис. ампул, 270 флаконів та 42 упаковки різних лікарських засобів.



Наразі тривають заходи з пошуку та встановлення осіб, причетних до протиправної діяльності.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А "спутніка-v" для мертведчука іКо там не було?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні