--> На Волині ліквідували міжнародний канал контрабанди сигарет із Білорусі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині ліквідували міжнародний канал контрабанди сигарет із Білорусі

0
-2
На Волині ліквідували міжнародний канал контрабанди сигарет із Білорусі
На Волині ДФС спільно зі спецслужбами ліквідували міжнародний канал контрабандного переміщення білоруських сигарет.

Пише Волинь юа.

В ході досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного обігу товарів акцизної групи, співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Волинській області спільно із працівниками Головного управління по боротьбі з корупцією та організовано злочинністю СБУ та УСБУ у Волинській області, під процесуальними керівництвом обласної прокуратури, ліквідовано міжнародний канал незаконного постачання тютюнових виробів з Республіки Білорусь на територію Волинської області, - інформують в ГУ ДФС у Волинській області.

Правоохоронці відстежили маршрут контрабандистів та затримали вантажний транспортний засіб з масштабною партією контрабандних цигарок. Відтак, під час обшуку транспортного засобу марки «Renault», який перебував під керуванням громадянина України, в багажному відділені виявлено 25 000 пачок тютюнових виробів марки «Minsk» виробництва Республіки Білорусь без марок акцизного податку встановленого зразка України. Весь незаконний вантаж цигаркової контрабанди та транспортний засіб вилучено. За попередньою оцінкою вартість вилученого майна становить 1,5 млн. грн.

Наразі проводяться слідчі дії, спрямовані на всебічне, повне і неупереджене дослідження обставин кримінального провадження, вирішується питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності та проведення відповідних експертиз.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні