Депутат Волиньради «наїхав» на Лапіна через гроші на добудову 27-ої школи

2
-3
Депутат Волиньради «наїхав» на Лапіна через гроші на добудову 27-ої школи
Депутат Михайло Імберовський вважає, що коштів на будівництво 27-ої школи у Луцьку не знайшлось у Фонді регіонального розвитку, бо раніше заклад зводили за рахунок міського та державного бюджетів.

При цьому виділенню коштів з державної казни сприяв нардеп Ігор Лапін.

Про це обранець громади написав у блозі на «Волинь24».

«Чому школа не опинилась в трійці чи п’ятірці переможців (йдеться про список об’єктів, які фінансуватимуться з Фонду регіонального розвитку, - ред.)? На мою думку, це сталось тому, що до громадськості протягом минулого і з початку цього року доводилось, що 27-а школа будується насамперед за кошти міського бюджету та субвенції державного бюджету на соціально-економічний розвиток за сприяння народного депутата від Луцька Ігоря Лапіна», - зазначив депутат обласної ради.

З його слів, саме з цих джерел виділялись кошти на добудову школи у 2016 році.

«Тому мені дивно тепер читати від обранця громади такі слова: «Досі, ні Ігор Поліщук, який посів крісло тимчасово виконуючого обов’язки міського голови, ані міська рада до мене не звертались з проханням посприяти виділенню коштів на добудову цієї школи!» Чому так різко змінилась позиція нардепа? Чому той, хто повинен дбати за своїх виборців, та громаду, яка його обирала, повинен бути таким прошеним??? Якщо це для Лапіна є принциповим, то я, як лучанин, як депутат обласної ради вчергове уклінно прошу: «пане Ігоре, ну посприяйте вже у вирішенні цього питання!!!!», - наголосив Імберовський.

Він додав, що Кабмін дав можливість нардепу залучити на округ 20 мільйонів гривень з державного бюджету у 2017 році, мовляв ці кошти якраз і можна витратити на школу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все просто:Лапіну треба "занести", інакше він і пальцем не ворухне.
Відповісти
Розділяю кандидатів в нардепи на такі категорії - це ті які купили електорат і ті які його ошукали обіцянками.
Лапіна відношу до другіх.
Моя особиста думка.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні