В українському місті працівники ТЦК силоміць «запакували» чоловіка до буса

0
В українському місті працівники ТЦК силоміць «запакували» чоловіка до буса
В Мережі з'явилося відео з Одеси, на якому чоловіки у військовій формі намагалися затягнути цивільного до мікроавтобуса, а той кликав на допомогу.

Про це пише ТСН.

В Одеському ТЦК прокоментували інцидент і підтвердили: на відео дійсно їхні працівники.

Проте в ТЦК закликали українців не робити поспішних висновків. У військкоматі стверджують, що цивільний чоловік на відео "вже був в одному з РТЦК та СП міста Одеси, звідки втік під час проходження медичного огляду".

"Цього громадянина було виявлено військовослужбовцями РТЦК і було викликано поліцію для затримання та доправлення до РТЦК для подальшого проходження ВЛК. Проте громадянин почав ображати військових і застосовувати фізичну силу до військовослужбовців ТЦК", – йдеться в повідомленні.

У ТЦК стверджують, що відео, яке опубліковано в соцмережах, показує лише те, що вигідно для російської пропаганди, "не демонструє поведінки громадянина та не дає аудиторії повної картини про причини конфліктної ситуації".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні