Неодноразово збирав гроші на лікування: у Луцьку Дарій Зажицький співав російські пісні

3
Неодноразово збирав гроші на лікування: у Луцьку Дарій Зажицький співав російські пісні
У Луцьку, біля стін замку Любарта, волонтерка Адріана Свистак побачила гурт юнаків, які співали російські пісні. Жінка полеглого Героя зауважила, що серез хлопців бачила і відомого у місті Дарія Зажицького.

Про це пише Конкурент.

Хлопець був на слуху декілька років тому, коли вся країна йому збирала гроші на лікування раку. Як згодом виявлося, Дарій за ці гроші встиг політати на екзотичні курорти. Потім він влип у ще одну історію, потрапивши в аварію на «крайслері».

Ось що про ситуацію написала волонтерка у соцмержах:

«Ну от як?

Хлопці забули, що в країні війна, пʼяні (цікаво чи водій тверезий був) розʼїжджають по Луцьку біля Замку, з музикою на всю гучність і підспівують під російські пісні…

Поки російськомовні катують, гвалтують, знищують нашу націю, люди ще не зрозуміли, що треба викорінити руське з свого життя.
Ви можете і далі спілкуватись собі цією мовою, якщо вам не противно, але отак між собою. Вдома собі слухайте російське музло скільки влізе, але не в громадських місцях.

Шановному «герою» на відео, було мало слави з лікування «раку», мало було вкрасти гроші народу, коли так сильно всі за нього переживали. Тепер він вирішив прославитись ще руськими піснями.

Його брат це взагалі окрема історія, яка крім хамства і брехні з свого рота нічого не випускала.
Вирішили сказати, що вони волонтери? Ну що ж… ми дізнались які ви волонтери.

Вибачте за мати, але я не можу себе контролювати в таких ситуаціях.
Розумні люди б просто тихенько скрутили музику, і з поваги до інших не співали ту «брадягу»
Але ж ні. Перед дівчатами треба показати, які вони круті, і як вміють відкривати свого рота.

Гидко, що такі люди живуть в Луцьку. Противно усвідомлювати, що досі чується на кожному кроці російська мова. Якраз «ідеально» звучить під то, як ми супроводжуємо Полеглих Героїв..
Ганьба!!!» – йдеться у дописі.



Нагадаємо, раніше Дарій Зажицький втрапив у скандальну історію. Хлопець тривалий час збирав гроші на дороговартісне лікування лімфоми в Туреччині, однак взимку цього року його побачили на відпочинку в Домінікані. Благодійників обурила така поведінка.

Згодом хлопець "засвітився" в аварії, яка сталася 30 березня в обідню пору на проспекті Перемоги. Як стверджують очевидці, за кермом "крайслера" перебував 22-річний Дарій Зажицький, якому збирали кошти на лікування лімфоми. Проте сам Дарій цю інформацію заперечив, зазначивши, що все це – вигадки. У луцькому автоцентрі Detroit зазначили, що авто, на якому начебто їхав Дарій, належить їм. Тобто його орендували. Оренда такого автомобіля там вартує 35 євро на дві доби, 30 євро – на 3-7 діб.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що тут дивного якщо при владі какая разніца!
Відповісти
24 sex prn videos
Відповісти
24 sex porn videos
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні