У Луцькому сервісному центрі відвідувачі побились з «рішалами» за талони

8
У Луцькому сервісному центрі відвідувачі побились з «рішалами» за талони
У Луцькому сервісному центрі б’ються за талони. У нерівному бою зійшлися жіночки з черги й «рішала». Останній черговий раз прийшов ухопити з термінала вільний талон, але цього разу отримав стусани від жіночок. Бо ж відвідувачі стоять у черзі за талонами спозаранку, а чоловік тим часом встиг ухопити декілька та повернувся знову.

Про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс», пише Конкурент.

Коли переступаєш поріг сервісного центру, близько ста людей не зводять очей з екранів, де оголошують чергу прийому. Ще кілька десятків тримають в облозі термінал, що видає талони. Їх можна замовити й на сайті, однак то справжня лотерея, бо талонів майже нема. Зате вони завжди є у так званих «рішал».

На відео видно, як чоловік чекає біля термінала для видачі талонів. Далі йде в кафе. І вже звідти марширує без черги прямісінько до адміністраторів. За ним же прямує клієнт. І вже біля дверей чоловік, що йде першим, сигналізує компаньону, що треба поквапитись. Далі діалог між відвідувачем сервісного центру та тим самим «рішалою»:

Відвідувач: Хлопці, куди ви всі ходите? Я завжди дивлюсь за вами, куди ви всі ходите? Тут теж черга є, люди чекають, я вже понад годину чекаю.

Невідомий чоловік: Ми нічого не перешкоджаємо.

Відвідувач: Ви не перешкоджаєте, але ви займаєте певних фахівців, які мали б надавати послуги іншим, хто стоїть черзі. Я розумію, що ви тут на роботі. Я чекаю якраз от сюди, розумієте, так?

Невідомий чоловік: Ви ж талон взяли? Тут у людей, у кожного є талон.

Відвідувач: Я розумію, талони є. Але час вже пройшов по одній простій причині, бо ходять такі хлопці, як ви.

Схема, за якою працюють так звані «рішали», дуже проста. Як зазначають у сюжеті, спершу бронюють талони на сайті. Коли оголошують номер талона для прийому клієнта, той, звісно, відсутній. Усі скасовані талони повертаються для повторної видачі в термінал. Тепер головне ухопити клієнта і знати, якої миті опинитися біля термінала. Очільник сервісного центру МВС Олександр Семчишин коментує цю ситуацію так:

«Є знайомі, є товариші, є колеги. Є в нас дуже багато, як би кажуть, і вас, і в нас знайомих. Підійти, поспілкуватися – це вже злочин? Ці всі люди, я не знаю про яких ви людей говорите, я не готовий вам… Можливо, це знайомі, можливо, будь-хто інший. В мене немає можливості сидіти кожного дня і тут 24 на 7 дивитися в камеру, … Хто до кого підходить», – каже начальник.

На відео видно, як невідомий чоловік вже «привітався» з адміністраторами й за мить опинився біля термінала. За збігом обставин одразу з'являється вільний талон. Тут вибухають жіночки у черзі, бо бачили, що сьогодні чоловік вже брав талони:

Відвідувачка центру: В смислі, алло? Знаєте, що? Давайте не будемо, добре? Ви смієтеся чи що?

Невідомий чоловік: Ви заспокойтеся, я вам сказав.

Відвідувачка центру: Людина нагла така, що...

Невідомий чоловік: Ви заспокойтеся. Ми робимо свою роботу. Заспокойтеся!

Відвідувачка центру: Ви вийшли, ви взяли, зараз вас там не має бути.

Невідомий чоловік: Я стою біля термінала, заспокойтеся.

Відвідувачка центру: Ви заспокойтеся, у мене талон получився...

Невідомий чоловік: У вас нічого не получилося. Заспокойтеся

Відвідувачка центру: Скажіть, будь ласка, що це таке? Викличіть поліцію...

Невідомий чоловік: Що ви таке робите? Що ви робите? Що ви робите?

Довелось втрутитись працівникам сервісного центру та розбороняти.

«Жіночка з самого ранку, вона приїхала навіть не звідси, дуже довго чекала. Мужчина просто наглим образом перед неї... Він прийшов, він мількав тут, але просто наглим образом, просто без черги. Люди приїхали з Камінь-Каширського. Тобто, як ви розумієте, на скільки людям чекали-чекали. Стояли на ногах і тут от їм виходить, що нагло просто забрав перед тим», – коментує ситуацію відвідувачка центру Наталія.

Начальник установи Олександр Семчишин каже, що послуги вони надають якісні й таких ситуацій не виникало, якби люди самі не звертались до «рішал».

«Ми готові завжди приймати ці виклики, старатися покращувати сервіс, робити все, щоб громадянам зручно було отримувати наші послуги», – резюмує Семчишин.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прирівняти корупцію держ служби під час військового стану до зради Батьківщини.І обов'язково скорочені слідчі дії до 30днів.
І усе стане на свої місця.
Відповісти
Той семчишин сам напевне в долі раз так нічого не знає!
Відповісти
Там суцільна корупція. Я в 2022 році ставила машину на облік. Не спала 2 тижні. Постійно висіла на сайті, бо після 12 год ночі повинні були зіявлятись талони. Але десь в 23.55 сайт підвисав, а вже в 00.02 талонів не було. Я поїхала записатись в живу чергу. Я так розумію, що нічого не змінилось дотепер. Там '' рішали'' питання спеціальні люди. Тоді я передзвонила на Урядову гарячу лінію. І через декілька днів мені передзвонив хтось з сервісного центру і сказав, щоби я реєструвала ь, бо є місця. Тому роблю висновок, що люди самі винні. Не бицтесь там біля терміналу, а дзвоніть, розказуйте, що тут робиться. Нехай звільніяють з роботи керівництво сервісного центру, бо це все робиться з їх відома. Якби люди звертались вище, то вже був би порядок. А так поки одні влаштовують живі черги і розбірки, то інші там збагачуються перепродадем талонів.
Відповісти
В нас теж є свої рішали,роками.Всі їх знають бо без них ніяк- така гнила корупційна система
Відповісти
''клеїть'' дурачка цей Семчишин...чому не гонять в шию такого придурка?? Жалко що ''рішалі'' не набили їбало
Відповісти
Завузько розгортаєте ситуацію писаки, подібне постійно трива майже повсюдно, зокрема із WWW.OLX.UA, де ніколи не купите жодну техніку прийнятної якості за відповідну ціну, оскільки баригулі давно повсюдно передплатили й забрали, бо винятково таке що їх не вдаштує залишиться решті до придбання, навіть малолєток задовго до 25 мобілізують, тільки таких вгодованців ТЦК постійно здалеку умистне омина, запопадливо величаючи їх ухиляйтерами
Відповісти
Та піз..ти нада ціх рішал, і проблєм небуде.
Відповісти
Нехай поліція приїхала б подивилась камери і побачила б скільки раз це хамло там гуляло собі як в себе дома , а начальник нехай дурня не клеїть бо він для того там і сидить щоб був порядок а не як на базарі.На сам перед Він несе відповідальність за те що в нього на роботі робиться , якщо не справляється то нехай йде воювати може його тоді життя чогось навчить, що краще сидіти в свому кабінеті і щоб не було як на базарі , а не в окопах як сидять наші прості хлопці і не знають чи повернуться додому живими.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні