Дарій Зажицький на білому Chrysler потрапив у ДТП у Луцьку, – очевидці. ФОТО

4
5
Дарій Зажицький на білому Chrysler потрапив у ДТП у Луцьку, – очевидці. ФОТО
22-річний лучанин, Дарій Зажицький, якому вся країна збирала кошти на лікування лімфоми, потрапив у ДТП сьогодні, 30 березня, у Луцьку. Про це “Волинь24” повідомили очевидці події.

За словами свідків, за кермом білого Chrysler 2015 року був саме лучанин Дарій Зажицький, якому збирали кошти на боротьбу з лімфомою. Наразі юнак перебуває у стані ремісії.

Як інформують очевидці, 22-річний водій намагався обігнати Audi 100, у результаті чого відбулося зіткнення. Аварія сталася близько 13:30 на проспекті Перемоги.

Постраждалих немає. Станом на 14:15 на місці працює екіпаж патрульної поліції.

Нагадаємо, відомі блогери почали говорити про шахрайство Дарія Зажицького, якого побачили на відпочинку в Домінікані. Ще в листопаді хлопець просив допомоги – він збирав 40-50 тисяч доларів на операцію в Туреччині. Наразі невідомо, чи є власником Chrysler сам Дарій Зажицький.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це шахрайство у прямому розумінні цього слова з метою нажитися та розбагатіти на добровільних пожертвуваннях від милосердних та співчутливих людей.
Відповісти
А цей автомобільчик, вибачте мене на мінуточку не із дешевих, навіть якщо він привезений як б/у з Польші, Литви чи Германії. Chrysler 2015 року універсал коштує приблизно 17000-20000 доларів США.
Відповісти
такий молодий, а такий фальшивий. Страх! Він хоча б копійку в своєму житті десь заробив?
Відповісти
Зажрався, мразь. Тобі гомнюку, такі розводи ще припомняться, почекай трохи.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні