Відомий український співак розповів, як покинув вагітну дівчину

0
Відомий український співак розповів, як покинув вагітну дівчину
Лідер групи ТНМК Олег "Фагот" Михайлюта розповів про своє особисте життя і драматичну історію, яка з ним колись трапилася. Багато років тому він зустрічався з дівчиною Анастасією. Однак, як зізнався артист, він був велелюбним, тому в один момент вирішив розлучитися з нею.

Про це пише УНІАН.

Коли Михайлюта дозрів на серйозну розмову, дівчина повідомила йому про вагітність. Це був шок для співака, але він не змінив свого рішення.

При цьому Фагот зазначив, що від дитини не відмовився. Він допомагав синові і його матері.

"Так сталося, що я - велелюбний, а тоді був дуже сильно велелюбним. Але ж треба бути чесним... Коли я зібрався силами з нею поговорити, а вона мені сказала, що вагітна. Це був п**дець і для неї, і для мене. Я відразу сказав, що нікуди не зникаю, не відмовляюся, а буду підтримувати", - зізнався артист.

Він додав, що зараз з сином і екс-дівчиною перебуває в хороших відносинах. Також Михайлюта розповів, що його спадкоємець Микита довгий час гостював у дідуся в Австралії, а нещодавно вирішив повернутися додому.

"Він повернувся, і я цьому дуже радий, тому що син поруч", - підсумував музикант.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні