Відомий український співак вперше показав свою вагітну дружину

0
Відомий український співак вперше показав свою вагітну дружину
Український музикант та військовослужбовець Віталій Козловський презентував кліп "Рубіж", що став першою відеороботою, створеною після того, як він став до лав ЗСУ.

Премʼєра відбулася на YouTube, пише Еспресо.

Український музикант та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський, який на початку березня оголосив, що нещодавно офіційно одружився, у новому кліпі показав свою вагітну дружину.

Відео на пісню "Рубіж" стало першою роботою, створеною артистом після того, як у червні 2023-го Козловський мобілізувався і взяв до рук зброю.

"Назва "Рубіж" є символічною, оскільки уособлює собою і межу між цивільним та військовим життям, і зміни в особистому житті Віталія. А ще саме таку назву носить бригада швидкого реагування НГУ, до якої його було мобілізовано минулого року", - зазначається в описі.

У кліпі Козловський на очах глядачів перетворюється на людину похилого віку. Творці відеороботи пояснюють: це алегорія часу, який війна безжально краде у всіх нас, відбираючи молодість та ресурси.

"Єдине, що війна не може в нас забрати - це віра, любов до рідних, бажання жити і продовжувати свій рід. Якщо в цивільному житті ти живеш планами, періодами, очікуваннями, спогадами, то на війні твоє життя - це секунди. Ти не знаєш, чи настане завтра і саме це відчуття робить неоціненною кожну мить", - наголошує музикант.

Ця пісня символічно потрапила до артиста минулого літа, в ті дні, коли він вже був мобілізований. Він записав її за день до поїздки на Донбас, де служив в артилерії. Можливість відзняти відео з’явилась лише зараз, коли Віталія перевели служити в Київ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні