На фронті ледь не загинув відомий український співак

1
На фронті ледь не загинув відомий український співак
Співак Віталій Козловський після навчання розпочав службу у Нацгвардії. Його близька подруга Аліна Шаманська поділилася, що артист справді воює, потрапляв під обстріли та ледь не загинув.

Про це пише 24 канал.

Хоча зараз Віталій перевівся в інший підрозділ, однак кілька місяців він вже перебував на передовій, де разом з іншими військовими виконував бойові завдання.

Аліна Шаманська розповіла, що артист показував їй відео, яке не можна бачити широкій аудиторії. Також блогерка підтвердила, що Козловський справді воює та ризикує життям на фронті.

"Я бачила, як він стріляє. Він сидить в окопах, потрапляв під обстріл, після якого ледь не загинув. Він прощався з життям і думав, що це його останній день", – сказала Шаманська про Козловського.

За словами Шаманської, побратими Віталія були впевнені, що він пройде навчання, а потім буде сидіти у якійсь військовій частині, але точно не воюватиме.

Командир, увесь батальйон, підходили до нього, тиснули руку та казали: "Ми не думали, що ти справді воюватимеш. Думали, що пройдеш навчання і все".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Трикратний Крадій Мізерних Пенсій клоун зеленський ХYЙЛО ЛАЛАЛА!!! зе-ХРЯК трикратний КРАДІЙ ПЕНСІЙ порошенко-вальцман з сYчкою гонтаревою і кулявлобом-яценюком ТРАХАНІ трикратним ЖИДІВСЬКИМ крадієм пенсій СМЕРДЯЧИМ клоуном зеленським Є жидо-ПІДОРАМИ СМЕРДЯЧИМИ ГІВНОМ ЯКІ СКОРО ПОДОХНУТЬ В СТРАШНИХ МУКАХ!!! НАМ ЦЮ зе-СВОЛОТУ НЕ ЖАЛЬ!!!воювати тільки разом з цими крадущими жидівськими ублюдками і їх синками й зятьками-сцикунами!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні