Відомий український співак ледь не загинув на фронті

0
Відомий український співак ледь не загинув на фронті
Український співак Віталій Козловський поділився, як одного разу мало не втратив життя на війні, яку Росія розпочала проти України.

Про це пише 24 канал.

Відомо, що цього року артист отримав повістку та вступив до однієї з військових частин. Тепер чоловік вже кілька місяців перебуває на фронті.

Співак поділився, що це трапилося однієї ночі, коли вони з чотирма побратимами перебували в бліндажі. Тоді росіяни якраз обстрілювали їхні позиції.

"Наші позиції 2,5 години крили снарядами. Навколо все горіло, земля сипалась на голову. Хтось молився, хтось закурив, хтось писав смс своїм", – зазначив артист.

Віталій розповів, що їм пощастило вижити й зустріти ранок. Вже на другий день вони побачили повністю випалений ліс.

"Миші, які до цього бігали до нас щоночі, валяються на землі контужені. Найближча вирва від снаряда – в 7 метрах від нашого бліндажа. Але найголовніше – усі живі. І навіть віднаходимо в собі сили жартувати. Те, що відбувається в голові, коли думаєш, що це вже кінець, змінює свідомість назавжди", – зізналась зірка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні