Чому вчора на Волині три рази оголошували повітряну тривогу

0
Чому вчора на Волині три рази оголошували повітряну тривогу
Напередодні, 25 квітня, в Україні, зокрема і у Волинській області, часто оголошували масштабні повітряні тривоги. Зокрема, тричі "червоніли" всі регіони через зліт МіГів на території РФ.

Чому вчора було чимало тривог - в ефірі телемарафону розповів речник Повітряних сил Ілля Євлаш, пише ТСН.

Він пояснив, що в росіян постійно відбувається підготовка. За словами Євлаша, не обов'язково винищувач МіГ підіймається у повітря, аби проводити обстріли України.

"Він може здійснювати якісь перельоти, пов'язані з іншими причинами. Зокрема, може здійснюватися патрулювання. Ми постійно фіксуємо в акваторії Чорного моря їхні Су-34, Су-35, які переміщуються і патрулюють повітряний простір. МіГи можуть бути пов'язаними з передислокацією, перебазуванням та іншими повсякденними причинами", - пояснив речник ПС.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні