Відомий український співак вперше стане батьком

0
Відомий український співак вперше стане батьком
Український співак Віталій Козловський, який нині захищає нашу країну від російських окупантів, схоже, скоро стане батьком.

Принаймні після того, як військовий оголосив про те, що одружився, у Мережі почали активно ширитися такі чутки. Подейкують, що невдовзі дружина 39-річного артиста подарує йому дитину.

Про прийдешнє поповнення у родині знаменитості виданню oboz.ua повідомило декілька джерел з близького оточення Козловського. Сам артист цю радісну новину ніяк не коментує.



Зазначимо, що рік тому захисник зізнавався, що мріє про дитину і що вони з коханою активно працюють над цим питанням.

“Я вже давно готовий до дітей. Але не завжди все так просто: засунув-висунув – і вже в тебе дитинка народилася. Зараз я не знаю, з чим це пов'язано: чи з кліматом, чи, можливо, з моїми безсонними ночами. Або з перевантаженням у спортзалі, я не знаю. Працюємо. Боже, я все видав!” - сказав тоді в інтерв'ю Козловський.

Своє особисте життя Козловський тримає за сімома замками. У свій день народження, 6 березня співак-захисник повідомив, що одружився. Проте свою обраницю артист приховує. Так само артист не коментує чутки про прийдешнє поповнення у родині. Подейкують, що кохана Козловського - його піарниця Юлія Бакуменко, яка вже протягом багатьох років разом з ним. У Мережі є багато їхніх спільних фото, де вони обіймаються та проводять час з друзями.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні