Скільки росіян хочуть застосувати ядерну зброю в Україні

0
Скільки росіян хочуть застосувати ядерну зброю в Україні
Більшість росіян здебільшого підтримують війну, яку розпочав Кремль в Україні, та готові до того, що вона триватиме довго. Такі результати опитування опублікувала незалежна російська дослідницька організація “Левада-центр”, яку в РФ визнано іноагентом, майже через півтора року після повномасштабного вторгнення в Україну.

Про це пише ТСН.

Згідно зі звітом, до трьох чвертей населення загалом підтримують дії президента Росії Володимира Путіна в Україні. На запитання “Чи підтримуєте ви особисто дії збройних сил РФ в Україні” 43% відповіли “однозначно так”, 33% — “скоріше так”. Категорично проти війни були лише 8% опитаних.

Треба сказати, що, за результатами аналогічного опитування, у лютому 2022 року, коли почалося повномасштабне вторгнення в Україну, частка росіян, які однозначно підтримували війну, була ще більшою — 48%. Водночас тоді ж було більше тих, хто категорично був проти війни — 15%.

Більш, ніж половина опитаних вважає, що "спецоперація" просувається успішно. Переважає думка, що військові дії затягнуться ще на півроку і довше, упевненість у цьому планомірно зростала протягом останнього року.

Директор “Левада-Центру” Денис Волков у коментарі Euronews заявив, що “Z-патріоти” складають близько 25 відсотків населення Росії, яке в принципі підтримує продовження військових дій. З них близько 10% готові підтримати використання ядерної зброї.

Решта – ті, хто не підтримує війну в Україні, але ці російські громадяни, за його словами, опинилися в ситуації, коли виховання та соціальні традиції не дозволяють їм виступати проти “своїх”.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні