Українцям до свят роздадуть безкоштовні продуктові набори

0
Українцям до свят роздадуть безкоштовні продуктові набори
Українські біженці у Польщі зможуть отримати до свят безкоштовні продуктові набори. Гуманітарна допомога передбачена для наших співвітчизників, які зупинилися у Свіноуйсьце.

Безкоштовні продуктові набори видаватимуть волонтери фонду Speak Up на Зеленому ринку Pod Zegarem по вулиці Kołłątaj. Українські біженці у Свіноуйсьце, які опинилися у складних життєвих обставинах, отримають у майбутні вихідні понад 8 тонн їжі. До Різдва для них передбачено допомогу в рамках акції "Упаковка для сім'ї з України".

Вказану допомогу організувала Польсько-українська господарська палата, а фінансування було покладено на Польську господарську палату у Японії (PCCIJ).

За даними інформаційного порталу in Poland, 200 пакетів безкоштовних продуктових наборів роздадуть українським біженцям у Свіноуйсьце у п'ятницю та суботу на Зеленому ринку Pod Zegarem, розташованому на вулиці Kołłątaja у павільйоні №51. Акція 16 грудня розпочнеться о 14.00, а 17 грудня – о 13.00.

Уповноважена президента Свіноуйсьце зі співпраці з українцями Ліля Ткач повідомила, що біженці, які мають номери PESEL та потребують підтримки, можуть зв'язатися з нею до середи, 14 грудня. Адреса: Wyspianski 35c, кабінет №108, в період з 7.00 до 15.00.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні