У ГУР прогнозують Українї важкі часи: що це означає

0
У ГУР прогнозують Українї важкі часи: що це означає
Ветеран АТО Євген Дикий висловив думку щодо того, чому в ГУР кажуть про "важкі часи" у травні-червні. Він пояснив, що, ймовірно, мав на увазі очільник відомства Кирило Буданов.

На цьому наголосив Дикий в інтерв’ю "Новинарні", пише УНІАН.

Полегшення у війні не буде, буде тільки погіршення і воно триватиме доти, поки одна зі сторін "обвалиться".

"Важко буде і нам, і їм. Ні в якому разі не слід думати, що з якогось моменту стане легшати. Такого не буде. Тут треба орієнтуватись на Другу світову війну, коли весь час ставало важче, важче, важче, а потім в якийсь момент одна зі сторін лавиною покотилась вниз, посипалась. Тобто не буде поступово полегшення, а буде тільки погіршення. До моменту, коли одна якась сторона "обвалиться".

За його словами, росіяни будуть продовжувати "кошмарити" Україну і будуть в цьому вдосконалюватись.

"Ми зі свого боку маємо: перше - покращувати наш захист та друге - покращувати наші засоби їх "кошмарення". І вирішальним буде те, яке буде співвідношення", - сказав військовий.

На його переконання, Україна може мати перевагу над Росією, оскільки остання має чимало слабких місць.

"Навіть ті перші успіхи, яких ми добились - трошечки "мінус" Чорноморський флот РФ, трошечки - чверть нафтопереробної промисловості РФ… А це тільки за останні місяці і в умовах, коли ще американської допомоги не було. Виключно своїми доморощеними методами. Насправді в них багато слабких місць. І той самий Буданов зі своєю командою над цими слабкими місцями дуже ретельно працюють", - прокоментував Дикий.

Він висловив думку і щодо того, чому очільник ГУР Кирило Буданов сказав про "важкі часи" у травні-червні.

"Швидше за все він оцінював, виходячи з того, що в росіян мобілізація пішла швидше, ніж ми прогнозували. Перші хвилі нового поповнення, які, особисто я, прогнозував на липень-серпень, здається, що вони прийдуть раніше. Плюс у Буданова хороша інформація про російське виробництво. Я думаю, що ГУРівці оцінюють наскільки виросли темпи виробництва тих самих ракет російських, шахедів", - сказав військовий.

При цьому він зауважив, що гонитва озброєнь триває з обох сторін.

"Ми говоримо про те, чим вони нас "кошмарять", але ж ми в останні місяці поклали ледь не чверть їхньої нафтопереробної промисловості. Тобто ми теж вдосконалюємо і якість наших дальніх дронів і їхню кількість. І реально один з елементів можливого переламу ходу війни - це, якщо ми їх оцими дальніми дронами "закошмаримо" сильніше, ніж вони нас", - сказав Дикий.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні