У Луцьку перевірять міську стоматологічну поліклініку

2
У Луцьку перевірять міську стоматологічну поліклініку
Під час розширеної наради міський голова Ігор Поліщук наголосив, що незадоволений роботою КП «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка». Зокрема, є багато запитань до господарсько-фінансової діяльності цього комунального підприємства.

Про це повідомляють на веб-сайті Луцької міськради, пише Волинь онлайн.

«В установі здійснює прийом імплантолог, який приїздить зі Львова. А у нас у Луцьку немає імплантологів, що ми зі Львова людину запрошуємо? Він настільки багато заробляє, що може собі оплатити дорогу туди і назад? Чи заклад настільки фінансово спроможний, що він може оплатити дорогу?», – зазначив Ігор Поліщук, звертаючись до керівника підприємства Світлани Черниш. – «Мені не зрозуміло. Якщо ви настільки фінансово спроможні, то чому міська рада оплачує комунальні послуги, оплачує інші речі? Чому ви не є прибутковими? У нас приватні стоматкабінети орендують приміщення, оплачують комунальні послуги і залишаються прибутковими. А ви є дотаційним закладом».

Міський голова Ігор Поліщук доручив директору департаменту фінансів, бюджету та аудиту Лілії Єловій провести фінансово-господарську перевірку комунального підприємства «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Йурист-полішук перекваліхфікувався в єкономіста?
Відповісти
Видно з поліщуком перестали ділитися тому і організував перевірку
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні