ВНУ почне співпрацювати з Волинською обласною стоматполіклінікою

1
-4
ВНУ почне співпрацювати з Волинською обласною стоматполіклінікою
У вівторок, 13 жовтня, було підписано тристоронню угоду про співпрацю між Східноєвропейським національним університетом імені Лесі Українки, Волинською обласною радою та КП «Волинська обласна стоматологічна поліклініка», пише ІА Волинські Новини.

У заході взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи та інновацій СНУ Вадим Ульянов, директор КП «Волинська обласна стоматологічна поліклініка» Ігор Дворко, голова Волинської обласної ради Ірина Вахович, заступниця керуючого, начальниця відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності Волинської обласної ради Мирослава Якимчук, виконувачка обов’язків начальника управління охорони здоров’я Волинської облдержадміністрації Людмила Тимощук та трудовий колектив медзакладу.

Як розповів Вадим Ульянов, підписання угоди про співпрацю відбулося в рамках підготовки університету до ліцензування спеціальності «Стоматологія».

«Ми сподіваємося, що пройдемо всі етапи, встигнемо отримати ліцензію і набрати наступного навчального року на перший курс спеціальності «Стоматологія» випускників шкіл, а на другий курс – випускників коледжу, – зазначив проректор з науково-педагогічної роботи та інновацій СНУ. – Для того нам треба пройти певний шлях. По-перше – це створення клінічної бази. Тепер ми її маємо в обласній стоматполіклініці. Тут розташовуватимуться клінічні кафедри. Теоретичні кафедри уже створено – вони ідентичні для медичного факультету і для стоматологічного. Підбираємо кадри. Так само буде укомплектовано клінічні кафедри терапевтичної та хірургічної стоматології, ортодонтії. На це все маємо часу до літа».

«Думаю, ми достойно приймемо та достойно навчатимемо майбутніх стоматологів, – сказав Ігор Дворко. – Для Волині це буде вагомий крок уперед».

«Східноєвропейський національний університет поставив перед собою доволі амбітні цілі, відкривши медичний факультет. Ми маємо гарну співпрацю. Підготовка фахівців у галузі стоматології – досить серйозний виклик, адже це вперше на Волині. Я бажаю вам успіху. Сподіваюся, наступна каденція облради надаватиме вам усіляку підтримку. А сьогодні від імені Волинської обласної ради я радо підпишу одну зі сторін договору, яка буде гарантувати співпрацю задля розвитку нашого краю», – зауважила Ірина Вахович.

«Я за співпрацю з університетом, тому що наука – це прогрес, а відтак – нові можливості», – додала Людмила Тимощук.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Боже боже, рівень освіти в Україні падає все нижче і нижче.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні