Із донькою та чоловіком: як голосувала луцька депутатка Алла Надточій. ФОТО.

13
-7
Із донькою та чоловіком: як голосувала луцька депутатка Алла Надточій. ФОТО.
25 жовтня – день виборів, тож лучани прямують до виборчих дільниць, аби обрати нову місцеву владу. Серед них – чинна депутатка Луцькради та представниця Громадянського Руху «СВІДОМІ» Алла Надточій. Про це інформує Конкурент.



На голосування прийшла з сім’єю – донькою та чоловіком. Каже, що виконує свій обов’язок свідомої лучанки. На своїй сторінці у Facebook Надточій закликала долучитися до флешмобу #Луцьк_Іде_На_Вибори, який розпочав лідер «СВІДОМИХ» Андрій Покровський.



«Я долучаюсь до флешмобу Андрія Покровського #Луцьк_Іде_На_Вибори, бо хочу, аби про Луцьк дізналися, як про місто свідомих людей, яким небайдуже на долю громади», – написала Алла Надточій.

Депутатка закликала мешканців Луцька взяти участь у голосуванні.



«Я закликаю вас прийти та здійснити своє волевиявлення, адже саме сьогодні у вас є можливість вибрати владу, яка вас чутиме. Яка буде поруч з вами та вирішуватиме ваші проблеми.

Сьогодні-завтра нова влада міста все одно буде обрана. Якщо цього не зробите ви, це зроблять за вас! Не проґавте свій реальний шанс вплинути на зміни у місті! Прийшовши сьогодні на дільниці, доведімо всій Україні, що Луцьк – місто свідомих людей!» – написала представниця «СВІДОМИХ».



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка "красуня!!!!" Просто очей відвести не можна!!!
Відповісти
Оце так новина !!!!!
Відповісти
Могли й кота вузяти до фото. Це позитивно вплинуло на імідж. Любов до тварин!
Відповісти
5% + 3 голоси
Відповісти
навіть Шиба - більше набере голосів
Відповісти
Шиба вийде у другий тур і буде жорско підпирати Поліщука. Ви недавно прокинулись з летаргічного сну? Усі базарники і їх близьке оточення голосує за Шибу (помста за руйнацію). Побачимо, що ви завтра заспіваєте.
Відповісти
більше 10-12% відсотків - не набере, базар - це зло
Відповісти
Сьогодні складно зрозуміти, де зло, а де добро. Перетинка між ними дуже тонка. Але тут мова не про це, а про те, хто і за що голосуватиме. Це різні речі.
Відповісти
Шиба 100% виходить в другий тур і____________перемагає!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Те, що Шиба 100% виходить в другий тур, немає жодного сумніву. Це було видно з самого початку передвиборної кампанії. А далі - до кого піде електорат вибулих кандидатів? Тут перевагу має Богдан Павлович - беззаперечно!
Відповісти
базар - програв ))
Відповісти
треба бути наївним, щоб повірити людям, які обіцяють залишити базар - там де він зараз?
Відповісти
знаємо - хто переможе )) Це добре, молодим - дайте дорогу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні