Луцьк йде на вибори: запустили виборчий флешмоб. ФОТО.

0
8
Луцьк йде на вибори: запустили виборчий флешмоб. ФОТО.
У луцькому Facebook з’явився флешмоб, який мотивує містян проголосувати на місцевих виборах. Розпочав його депутат Луцької міської ради Андрій Покровський, опублікувавши відеозвернення до мешканців міста з хештегом #Луцьк_Іде_На_Вибори. Про це інформує Конкурент.

https://www.facebook.com/watch/?t=111&v=360226601889943

Мета флешмобу – зробити у Луцьку максимальну явку виборців серед усіх обласних центрів і таким чином показати, що обласний центр Волині – це місто свідомих людей.



Сам Покровський уже проголосував на виборчій дільниці, яка розміщена у спорткомплексі ВНУ імені Лесі України. У дописі він зазначив, що місцеве самоврядування – це не національна політика, тож не важливо, за кого ви голосували на президентських та парламентських виборах.



«Розумію, що багато хто з вас зневірився. Але місцеве самоврядування – це не національна політика! Місцеве самоврядування - це ремонти доріг, дворів, громадський транспорт, парки та сквери. На усе це не впливає президент чи Верховна Рада. На це впиливаєте ви сьогодні своїм голосом, саме тому місцеві вибори такі важливі! Я закликаю вас прийти та проголосувати!» – написав Андрій Покровський.



А також додав, щоб лучани турбувалися про своє здоров'я та безпеку інших: одягли захисні маски, дотримувалися дистанції та усіх карантинних норм.

«COVID-19 не може забрати у вас право волевиявлення», – наголосив депутат.



«Зробімо наш вибір виважено! Будьмо свідомими!» – закликав політик.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні