Назвали вартість «зелених» номерних знаків

0
-6
Назвали вартість «зелених» номерних знаків
Стало відомо, скільки коштують номерні знаки для електромобілів.

Зазначимо, що лише два тижні тому Головний сервісний центр МВС розпочав їхню видачу. За задумом влади, патрульним буде простіше ідентифікувати авто на електриці на дорогах України: зелений номер – електрокар.

На найголовніші питання про "зелені" номери (щодо їхньої вартості, прим.) відповів радник віце-прем’єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Олексій Рябчин.

"Вартість заміни і оформлення всіх реєстраційних документів разом з виготовленням самого номера складає 600 гривень, як мені повідомили в сервісному центрі МВС", - сказав радник.

За словами Рябчина, на сьогодні в Україні в два рази більше електрокарів, ніж в Росії і Польщі разом узятими – більше 30 тисяч. Подібна тенденція обумовлена економічністю електрокарів і дешевизною їх обслуговування, пише ТСН.

Чиновник зазначив, що "зелені" номери не будуть привілейованими перед камерами автоматичної фіксації порушень ПДР.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні