У Волинській області перевізники підняли вартість міжміського проїзду

0
У Волинській області перевізники підняли вартість міжміського проїзду
Перевізники автостанції №1 у Луцьку підняли вартість квитків на 15%. Водії це пояснюють значним здорожчанням пального

Про це пише ВСН.

Як повідомила журналістів мешканка Любомля Анна, вона помітила велику різницю у ціні на проїзд автобусом зі сполученням "Любомль-Луцьк". Вартість зросла одразу на 50 гривень.

"Проїзд автобусом з Любомля до Луцька тепер 230 гривень, а ще декілька тижнів тому був 180 гривень. І так на багато напрямків. Раніше вартість піднімали на 10, 20 гривень, а тут одразу на 50 гривень", – розповіла жінка.

Старший диспетчер Луцької АС-1 підтвердив, що перевізники дійсно підняли вартість проїзду автобусами міжміського сполучення. Відтак за останній місяць дорожчають усі напрямки.

"Ось недавно перевізники, що їздять за маршрутами і Нововолинськ, і Володимир, і Ковель, Любомль підняли вартість приблизно на 15 відсотків. Це пов'язано зі значним подорожчанням пального", – додали у диспетчерській.

Керівник відділу транспорту та зв'язку Волинської ОВА Назар Романюк повідомив, що перевізники постійно інформують адміністрацію про будь-які зміни у вартості, проте формують її самі.

"Тут стабільного тарифу, в принципі, немає, адже перевізник не один і кожен формулює свою ціну, враховуючи зовнішні фактори, наприклад здорожчання пального. Вони завжди повідомляють нас про зміну вартості, приносять нам свої розрахунки, тарифну сітку, але такі повідомлення несуть лише інформаційний характер, тобто ми на це не впливаємо. Загалом, аби процес підняття вартості не був болісним для людей, піднімати ціну варто, наприклад, на 10-15 гривень влітку і на 10-15 гривень взимку. Тоді це б не так відчувалося, як зміна вартості одномоментно на 30-50 гривень", – зазначи він.

Самі ж перевізники кажуть, що квитки подорожчали, бо, запевняють, їздити за старими цінами стало нерентабельно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні