У Луцькраді сказали, чи проведуть централізовану каналізацію на вулицях Вишкова

0
-5
У Луцькраді сказали, чи проведуть централізовану каналізацію на вулицях Вишкова
У Луцьку відповіли на петицію щодо проведення каналізації на вулицях мікрорайону Вишків, яку зареєструвала 3 липня Іванна Романюк.

Відповідь на звернення дали 31 липня.

Нагадаємо, у зверненні йшлося про те, що значна частина мешканців мікрорайону Вишків досі живуть без централізованої каналізації. Людям доводиться обмежувати себе у споживанні води: посуд мити швидко, душ приймати похапцем, а про повну ванну взагалі можна забути, позаяк вигрібна яма наповнюється досить швидко, а її відкачування коштує від 1000 гривень.

У відповіді на петицію повідомили: "КП «Луцькводоканал надає послуги водовідведення споживачам, утримує в належному експлуатаційному стані існуючі каналізаційні мережі і споруди на них, проводить їх реконструкцію, модернізацію та ін.

Будівництво нових мереж водовідведення здійснюється спеціалізованими компаніями за кошти замовників (в т.ч. на умовах співфінансування за наявності затвердженої Програми Луцькою міською радою) у відповідності до розробленої проектно-кошторисної документації".

Для всебічного вивчення цього питання, мешканцям рекомендують звернутися до Луцькводоканалу та надати перелік житлових будинків із зазначенням адрес, які мають бажання користуватися послугою централізованого водовідведення, що дасть можливість орієнтовно визначити кошторисну вартість, термін реалізації та технічні рішення щодо цього проєкту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні