Ремонту вулиці Заньковецької у Луцьку – бути: у мерії відповіли на петицію

0
0
Ремонту вулиці Заньковецької у Луцьку – бути: у мерії відповіли на петицію
У Луцьку 10 грудня зареєстрували петицію з проханням відремонтувати вулицю Заньковецької, що в мікрорайоні Вишків.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Не пройти і не проїхати»: у Луцьку вулиця потопає у багні.

Мешканці вулиці неодноразово зверталися до міської влади з проханням зробити капітальний ремонт дороги. У 2012, 2013 та 2015 роках вулицю Заньковецької включали в план ремонту робіт за наявності коштів. Втім, грошей на її ремонт в міській скарбниці не знайшли. Люди знову звернулись з проханням до міської влади включити вулицю Заньковецької на Вишкові в перелік об`єктів капітального ремонту на 2020 рік.

8 січня у міській раді відповіли на петицію. У мерії зазначили, що колективне звернення щодо проведення капітального ремонту вулиці Заньковецької розглянуто.

"Повідомляємо, що департаментом житлово-комунального господарства направлено лист голові постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження щодо розгляду питання включення вулиці Заньковецької до переліку об’єктів капітального ремонту вулиць міста Луцька на 2020 рік на черговому засіданні комісії.
Про рішення вищезазначеної комісії буде повідомлено додатково", – зазначено в листі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні