--> Знайшли ще одну причину смороду в Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Знайшли ще одну причину смороду в Луцьку

1
0
Знайшли ще одну причину смороду в Луцьку
В районі Вишкова у Луцьку виявили незаконні врізки в зливову каналізацію.

Про це повідомили в пресслужбі Луцької міськради.

Кілька домогосподарств у приватному секторі Вишкова незаконно зливали всі стоки у зливову каналізацію, використовуючи її замість фекальної.

У результаті цих порушень усі відходи, без будь-якого очищення, потрапляли в річку Стир. Такі щоденні скиди нечистот власниками приватних домоволодінь є одним із джерел смороду на Вишкові.

Порушення виявили працівники підприємства «Луцькспецкомунтранс» при обстеженні зливових дощових каналізацій, які перебувають на балансі підприємства.

Порушників виявлено на вулиці Вахтангова. Раніше подібне порушення зафіксували на вулиці Кисленка, неподалік від ЖК «Яровиця».

На порушників складено приписи та протоколи із зобов’язанням виправити ситуацію в найкоротші терміни.

Обстеження приватних домоволодінь і надалі триватимуть в районі Вишкова, адже ряд будинків, розташованих понад річкою Стир, не під’єднані до каналізації й також підозрюються у несанкціонованих зливах нечистот, від чого можуть потерпати як місцеві мешканці, так і екологія.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І на тому все закінчилось?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні