З Нового року газ може різко подорожчати

3
8
З Нового року газ може різко подорожчати
З січня 2020 року ціна на газ для населення буде такою, як для промисловості.

Про це повідомляє «Главред».

Людям вже пообіцяли промислові тарифи на газ: Україна для населення піднімає ціни до «ринкового рівня».

«Якою буде з січня? Ціна буде ринковою. Вона визначається як середнє арифметичне за ціною для промисловості. А там у нас абсолютно ринкові ціни», – цитує видання слова директора ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогазу» Максима Рабиновича.

Він пояснив, що на сьогодні «Нафтогаз» ціну блакитного палива для українців не визначає – НАК лише вибирає найменший із запропонованих їй чотирьох показників. А ось ціна на газ для населення з 1 січня 2020 року в Україні зросте. Це записано в законі, який скасовує з 1 січня спеціальні зобов'язання «Нафтогазу».

Нагадаємо: в України є домовленості з МВФ, що ціни на газ для населення з 1 січня 2020 року повинні зрости до 12 300 гривень за тисячу кубів. Єдиний шанс на здешевлення – якщо газ в Європі дешевшає, то Україна, закупивши його за менші гроші, може знизити тариф для населення, не порушуючи домовленості з МВФ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ахах,а хтось клюнув на обіцянки здешевлення вартості газу і голосував за них!Тіштеся!!!
Відповісти
Я не прогадав, коли 2 роки тому викинув газ, заварив трубу і поставив електроплиту. З рекомендації розумних людей. Чистота, красота, немає в хаті смороду, повна безпека, дружина не стоїть дад плитою з щіткою, не чистить загорілі камфорки. Скло, чотири камфорки, девять положень регулювання підігріву і на третину дешевше за газ.
Відповісти
Похвалився?. А тепер чекай коли подорожчає електроенергія, щоб відрізати її від свого будинку і збирай гроші на сонячні панелі та твердопаливний котел.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні