Скільки за газ взимку будуть платити українці

0
Скільки за газ взимку будуть платити українці
Ціна на газ для побутових споживачів цієї зими змінюватися не буде, однак на газовому ринку ціна буде більш гнучка і реагуватиме на попит.

Про це розповів голова НАК «Нафтогаз України» Олексій Чернишов, пише ТСН.

За його словами, збільшення видобутку газу і запровадження певних енергоефективних заходів “призведе до певного обсягу цього ресурсу на ринку в майбутньому, тому і ціна буде відповідним чином реагувати”.

«Коли обсягу і товару більше, то ціна більш гнучка і вона реагує на попит. Тому не треба цього боятися, це виключно річ, яка наближає нас до оздоровчих дій в цій галузі. Тому я впевнений, що це ми маємо зробити якомога швидше, безумовно, дбаючи про питання захисту наших побутових споживачів особливо під час війни», - наголосив Олексій Чернишов.

Водночас він зауважив, що газ – це ринковий продукт, тобто його ціна визначається ринком.

«Я не можу однозначно казати, що вона буде більшою, чи вона залишиться такою, яка вона є, чи вона стане меншою, були різні випадки на ринку», - резюмував голова «Нафтогаз України» та при цьому зазначив, що «збільшення видобутку при зменшеному попиті, при запровадженні енергоефективних заходів не буде впливати на значне збільшення цін».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні