--> У коледжі на Волині з'явилася пасхальна ілюмінація. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У коледжі на Волині з'явилася пасхальна ілюмінація. ФОТО

0
-2
У коледжі на Волині з'явилася пасхальна ілюмінація. ФОТО
Біля території Шацького лісового коледжу з'явилася святкова територія до Великодня.

Пасхальне деревце, на якому розцвіли понад три сотні писанок, шачани вже бачать вдруге, пише Район.Шацьк.

Ці різнобарвні маленькі символи Великодня минулого року збирали всім коледжем. Великі писанки також виготовляли всі разом. Працівник навчального закладу Георгій Вознюк власноруч підготував заготовки, які розфарбували студенти.

А цьогоріч недалеко від центрального входу в головний корпус коледжу встановили ще й гігантську корзину з паскою всередині. Вона прикрашена квітами і писанками, а зверху на великодньому хлібі є навіть свічка, яка в темну пору доби горить. Ідея створення такої композиції і сама робота належить викладачам навчального закладу Андрієві та Наталії Рибчинським, Василеві Маротчаку, Ярославу Люшуку і Тетяні Натальчук. Допомагали в оформленні композиції і студенти коледжу.

Святкова територія стала своєрідним подарунком до Великодня шачанам від лісового коледжу. Тут гуляють діти і дорослі, відпочивають на лавочці, фотографуються, вбирають у себе аромат першої весняної зелені і очікують найбільшого свята для всіх християн – світлого Христового Воскресіння.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні