У селищі на Волині встановили пасхальні ілюмінації

0
-1
У селищі на Волині встановили пасхальні ілюмінації
У Любешові прикрасили центр селища до Великодня.

На площі перед Будинком культури висадили два дерева, котрі прикрасили великодніми писанками та різнокольоровими стрічечками, пише газета Нове життя.

Як розповіла з вдячністю заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів - начальник управління гуманітарної політики селищної ради Ольга Кух, до створення писанок долучалися вихованці всіх загальноосвітніх навчальних закладів ОТГ, а також Будинку дитячої та юнацької творчості. Всі охоче підтримали ідею й дружно передавали вироби, кожен з яких – неповторний, адже створений різними кольорами, розмірами та з різноманітних матеріалів.

Є й справжні яйця, котрі оформлені як писанки. Тож не дивно, що дітки, котрі гуляли центром, підходили й пропонували допомогти розвішувати прикраси. Або й просто зробити фото на фоні великоднього деревця.

Організатори висловлюють сподівання: це вперше така акція, але вона стане традицією, і що створювати пасхальні дерева будуть не лише в Любешові. А ще сподіваються, що таки не підніметься жодна рука на псування такої краси.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні